פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אוקיי אז ככה.. אתמול בלילה נסעתי לחבר,הוא אמר לי,בוא ניקח את האוטו לסיבוב,לקחנו,הוא ביטל בקרת יציבות באוטו,וטס..(את זה תוכלו לראות בסרטונים שאני אעלה יותר מאוחר),נהנתי מאוד,היה כיף ואני מקווה שיהיו עוד המון נסיעות כאלה במרצדס.. תמונות: ובקרוב אני אוסיף סרטונים שצילמתי... אסף.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים ok, מחכה לסרטון לראות מה הוצאת מהמרצדס הזאת... לפי ההתקדמות V3 חייב להיות לפחות עם איזה EVO9 וV4 אני מצפה לאיזה אנזו כן ?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים זה דומה לשל אבא שלי... אפילו אותו צבע ! רק אצלנו זה כנראה משנת יצור קרובה יותר להיום [ לדוגמה השליטה במזגן היא עם כפתורים ומסך] אז זה כאילו V4?כמה עלה לו האוטו?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אסף חבר שלך גר מאחורי הקוו הירוק במקרה? כי זה הפנים הכי ערבי שראיתי לרכב אי פעם. הVW VENTO שלי ניראית יותר טוב מזה (עם שילוב צבעים מרגש של שחור ושחור בגוונים של משופשף) יאללה תעלה סרטונים
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר טוב החלטתי לפרסם פה אחד מהסרטונים...הקטע היה לצלם את הלוח שעונים בצורה נורמלית,שימו לב למשולש הצהוב שמהבהב...ביטול בקרת יציבות...המרצדס הזאתי טסה בין ג'יפ לבין מכונית אחרת...עדיין אני לא מבין איך היא עברה בינהם...וגם תוכלו להנות מסאונד של מנוע גרמני..http://rapidshare.de/files/16651938/Asaf.Y.rar.html
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר הקול של המנוע הזה מעורר את החשק המיני אצל 99.9% מהגברים ;DLOLו-BOSE,המנוע הוא 2800 205 כוח סוס...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר התרד הזה מעורר את החשק להקיא אצל 99.9% מהאנשים שהם לא ערסים.זהו,שאני ממש ממש לא ערס...אפילו לא מקלל לא יורק,לא מעשן וכל שאר הבולשיט,ממש חננה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.