עבור לתוכן

איזה קולות משמיע תיש ( הזכר של עז ?!) ?

Featured Replies

פורסם

אפילו שזה יחשב כספאם , אני עוד לא יודע למי / לאן לפנות כדי לגלות את התשובה . אני באמת לא יודע , ובערך 80 אחוז מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאין להם מושג . אודה לכל מי שיגיד לי מה הדבר הצמרי הזה עושה , ואם בכלל תמצאו אולי איפשהו קובץ אודיאו שימחיש לי את הקול , אודה מאוד . אתם מוזמנים גם להקליט את עצמכם במיקרופון ולצרף את הקובץ !

המערכת מודה לכם .

שלום רב .

ח"י שקלים .

בס"ד ? ( או שזה צריך לבוא בהתחלה למעלה ? )

פורסם

ROFTLMAO!!!!!!!

פבל אתה קורע אותי כל יום מחדש :lol:

פורסם

אבל אני ברצינות צריך לדעת מה הדבר הזה עושה ... בעעעעע או מהההההה או מווווווווו או אעממו !

פורסם

תיש עושה: "פווו.. פוווו.. פוווול!

;D

פורסם

אותו דבר כמו עז... בההההה. (מה הבעיה?!)

פורסם

משה , אתה בטוח ?

כי זה מאוד חשוב .

פורסם

פבל....

למה בדיוק זה חשוב? ::)

פורסם

כי התערבתי עם חברה שלי ומכיוון שבחיים שלי לא ראיתי ולא שמעתי תיש , אין לי ביסוס לויכוח הזה , ואני צריך איכשהו לבסס את הטענה שלי לפני שאני ממשיך בזה .

פורסם

תיש עושה "WTF?!"

אני בדעה של התיש.

פורסם

תיש עושה "WTF?!"

אני בדעה של התיש.

ME 2!

אגב תיש עושה מאהאהאה (בהפסקות קצרות בין כל "אה", וזה לוקח בערך 2.3 ננו שניות לא מעוברות ולא מעוגלות לפי הסקלה הקולית של עיזון בן עיז) ;D

פורסם

משה , אתה בטוח ?

כי זה מאוד חשוב .

יש לי ידידה שמומחית בעיזים ותיישים, והיא יודעת יותר טוב מכולם. בנוסף לזה, יצא לי לראות תיישים ועיזים וכולם עשו "בההההה". הייתי גם מקליט (האמת היא שבמשך כמה חודשים ה-new mail notification שלי היה "בהההה" שהקלטתי), אבל אין לי כוח עכשיו.

פורסם

צעיר

זקן

זה באמת ספאם. אם זה היה כ"כ חושב לך היית עשה חיפוש מהיר בגוגל.

פורסם

לא יודע איפה הקליטו את זה, אבל הזקן נשמע כאילו אונסים אותו. וזה לא דומה בכלל למה שאני שמעתי!

(ד"א, אהבתי! יש אתר בשם goatwisdom.com!)

פורסם

צעיר

זקן

זה באמת ספאם. אם זה היה כ"כ חושב לך היית עשה חיפוש מהיר בגוגל.

:lol: :lol: :lol:

ע נ ק !

פורסם

תעבור לגור בקיבוץ פבל, אני משוכנע שתקבל תשובה מקיפה ובמהרה. תוכל להריח, לשמוע ולראות את צורת החיים של התיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים