פורסם 2006 במרץ 2819 שנים צולמו בעזרת חצובה תוך סיכון מקסימלי של המצלמה מן הגלים המתנפצים. עכשיו הבנתי למה באמת נדפקה ה- S50
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר ממש לא בגלל זה ודברים כאלה, בוא לא ניכנס לזה ע"ג הפורום.סה"כ זה נבע מהעובדה שהנרתיק של המצלמה היה פשוט, דק ולא שמר טוב על המצלמה.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אוי דני דני, לא חבל על המצלמה החדשה שלך? (נייט!, נייט!, תמשיך לצלם תמונות מדהימות- דא!).
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אוי דני דני, לא חבל על המצלמה החדשה שלך? (נייט!, נייט!, תמשיך לצלם תמונות מדהימות- דא!).ברור שלא חבל, שאל את דני באיזה מצבים הייתה האולימפוס שלי בזמן הסט, מעל גגות דרך על פגושים של מכוניות ועצים (לא השתמשתי בחצובה) כמה פעמים שבי ממש תפלא איך לא אכפת לי אם היא תיפול... הכל למען החשיפה !
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר מאחורי כל תמונה יש סיפור ומאחורי כל מצלמה עומד צלם נחוש להוציא את המיטב ממנה. בין השאר אם לא הייתי מצלם את התמונות האלו לא היה הייתי מספק לעצמי את התענוג של צילום תמונה כזו וגם כהשראה לכם. ברור שלא חבל, שאל את דני באיזה מצבים הייתה האולימפוס שלי בזמן הסט, מעל גגות דרך על פגושים של מכוניות ועצים (לא השתמשתי בחצובה) כמה פעמים שבי ממש תפלא איך לא אכפת לי אם היא תיפול... הכל למען החשיפה ! הייתי צריך לצלם את זה גם המצלמה של קובי אפילו על חצובה לא עמדה ! הוא גם פשוט הניח אותה על דברים מוזרים ובהחלט לא בטוחים ! (המצלמה של קובי עולה פי 3 מה-A610 "המסכנה" :-X ) אין סיכון, אין תוצאות.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים ואווווווווווווווווווו בין המדהימות....ובתור בנאדם שמתעסק קצת עם תוכנות גראפיות דבר כזה במחשב יהיה כניראה הרבה יותר קשה לעשות במחשב מאשר במציאותבכול מיקרה לדעתי בחיים שלי לא ראיתי תמונות כאלה יפות ויותר מזה בחיים לא האמנתי שאפשר להוציא תמונות כאלה בארץ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.