פורסם 2006 במרץ 2819 שנים סט מספר שתיים יוצא לדרך. כיוון שהתמונות לא הכי ערוכות מלבד תיקונים קלים ה-EXIF קיים לכל דורש. צולמו בעזרת חצובה תוך סיכון מקסימלי של המצלמה מן הגלים המתנפצים. תהנו !
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אם ובכלל הייתי חושב או רוצה לעשות משהו דומה היה לוקח לי שעות וימים ושבועות לעשות את זה, לא שאני יודע איך.חבל שאתה חושב ככה, צילום זו אומנות. זה שיש היום מחשב ותוכנות למיניהן שיכולות ליצור תמונות "אמיתיות", אז בסדר...אותי זה לא מעניין.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים יפה מאוד! אהבתי את הקומפוזיציות איכות התמונות לא מביישות שום DSLR אני אצטרך לפגוש אותך מתישהו לקבל קצת השראה ;D ולגבי זה שחושב שזה ערוך במחשב, שמעת על טכניקות צילום? זה מה שמדהים שבעזרת צילום אתה יכול להשיג תוצאות מדהימות ושלל אפקטים. זוהי כל הייחודיות של הצילום אתה לא חייב לעשות עריכה בשביל להשיג צילום מעניין/מדהים. אני לא רוצה סתם להתפרץ פה לתאר'ד אבל בטח היית חושב שגם התמונה הזאת ערוכה: http://www.jugend.co.il/gallery/data/5154/1.jpg
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אם ובכלל הייתי חושב או רוצה לעשות משהו דומה היה לוקח לי שעות וימים ושבועות לעשות את זה, לא שאני יודע איך. חבל שאתה חושב ככה, צילום זו אומנות. זה שיש היום מחשב ותוכנות למיניהן שיכולות ליצור תמונות "אמיתיות", אז בסדר...אותי זה לא מעניין. אני יודע שהתמונות אמיתיות, פשוט הקצף של הגלים, שנראה כמו ערפל, לא נראה אמיתי... זה יותר נראה כמו התמונות ההולוגראמיות האלה שמוכרים בחנויות מזכרות... איך אפשר להשיג דבר כזה רק ע"י תיכנון אופטי (תאורה, עדשות...) ועם התערבות מינימאלית של תוכנה? אפשר לראות איזה התמונה המקורית בלי עריכה? יפה מאוד! אהבתי את הקומפוזיציות איכות התמונות לא מביישות שום DSLR אני אצטרך לפגוש אותך מתישהו לקבל קצת השראה ;D ולגבי זה שחושב שזה ערוך במחשב, שמעת על טכניקות צילום? זה מה שמדהים שבעזרת צילום אתה יכול להשיג תוצאות מדהימות ושלל אפקטים. זוהי כל הייחודיות של הצילום אתה לא חייב לעשות עריכה בשביל להשיג צילום מעניין/מדהים. אני לא רוצה סתם להתפרץ פה לתאר'ד אבל בטח היית חושב שגם התמונה הזאת ערוכה: http://www.jugend.co.il/gallery/data/5154/1.jpg לא. אני לא טופש עד כדי כך. פשוט התמונות האלה לא נראות לי כמו משהו שאפשר להשיג באמצעים אופטיים בלבד, ואם כן, אשמח להסבר...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תמונות מדהימות..IG- בשביל לקבל כזה אפקט צריך לשים את המצלמה על חצובה בזווית שאתה רוצה, בה רואים את המים וחלוקי האבן, ולכוון את המצלמה על חשיפה ארוכה. כך המצלמה תקבל אור שמתקבל מהמים במשך זמן רב והתמונה מקבלת כזה אפקט של ערפל ותזוזה..
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים צולמו בעזרת חצובה תוך סיכון מקסימלי של המצלמה מן הגלים המתנפצים. הכל מתועד !! [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.