פורסם 2006 במרץ 2819 שנים צולמה אתמול, קצת אחרי שנפרדתי מקובי ודני לשלום... נפגשתי עם ניצן וחברו מאיר, בדיזנגוף.בעוד הם היו עסוקים בלהמתין לאוטובוס שייקח את מאיר בחזרה לביתו בחולון, הצלחתי לקחת את השוט הבא, שהוא די מוצלח מבחינתי. אני רק לא סגור על הוספת גרעיניות מלאכותית לתמונה, או להשאירה כך.בהתחשב בנתוני הצילום, ISO 1600, חשיפה בת 1/15 השניה, ללא פלאש, כמובן.יש לה לוק די "ליבאקי", בדיוק מהסגנון שאני אוהב - סנאפשוטז.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, **** את היצירה עם הש"ל... חובה בצבעוני ברוטאלי ורב קונטרסט כמו ששלחת לי, לדעתי מעביר את המסר טוב פי כמה !
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר לא יודע מה יש'ך מצבעוני, בובי... אורבני = ש"ל, מגורען.בוא ניתן לקהל לשפוט -[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אני רגוע עכשיו... האורות הטורקיז מעליהם, העומס הצבעוני, זה אורבני מבחינתי... שוב זה עניין מאד אישי.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר תודה רבה, Nvidia. :-*ו Benor, נראה לי שדי פספסת את הנקודה בתצלום הזה.אני די משוכנע שאילו לא הייתי מציין שמדובר בשני מכרים שלי, היית מגיב אחרת.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים דווקא בלי קשר, לא התחברתי ממש לתמונה.אני רואה את התלאביביות שלה שיש על התחנות פרסומות ועל הצורה של התחנה.חבל שיש בצד שמאל את הדייהדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.