פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אביעד,אוקיי, אז נסה לעלות כמה פעמים עם 640 על 480, לשנות את הגדרות הסיגנל בתפריט שצילמת קודם, ורק אחר כך להעלות אולי?
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר יש למישהו אולי הימור איזה מהם לנסות כי כל פעם אני צריך לעשות RESET למחשב כשהמסך שחור....העליתי תמונת הסבר על כל אחד ממצבי הסנכרון[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר 8 איתחולים!!!כל פעם החזרתי כבל לאנלוגי כדי לשנות מצב....ו... לא עזריש עוד פתרונות אפשריים חוץ מלקנות כרטיס?דרך אגב.. מצורפת תמונהמה שמוקף בירוק זו היציאה שיש לי בכרטיסומה שמוקף באדום זו הכניסה של המסך והכבל שבא איתוזה עוזר במשהו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים החיבור שלך מוזר.קשה לי להאמין שהיה Dual Link בזמנו.צר לי, אין לי יותר הצעות.כאשר אני אחזור לארץ אני יכול לבדוק בארון אם אחד מכרטיסי המסך שיש לי שוכבים שם בא עם DVI.אם כן אני יכול להחליף איתך.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים חיבור סטנדרטי לגמרי, זה שהוא יכול להעביר Dual-Link לא אומר שהוא באמת מעביר ו/או שהפינים הללו מחוברים למשהו.אני מניח שנבידיה שברו את התמיכה ב DVI בכרטיסים הישנים. אני מקווה שתימצא לך תחלופה סבירה.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר טוב..תודה לכל מי שעזר לי כאן בתקופה האחרונהכנראה שלא נותרה לי ברירה אלא לעבוד באנאלוג (או לחכות ש-NEMESIS טוב הלב יחליף לי כרטיס)תודה רבה אביעד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.