פורסם 2006 במרץ 2819 שנים קניתי את המסך הזה ועם חיבור ה-DVI המחשב עולה אך ה-XP לא עולה..כלומר עולה אך אין תמונה.כאשר עם החיבור האנלוגי הכל עובד כרגיל.החזרתי אחורה את הדרייבר לדרייבר הראשוני של ווינדוס משנת 2001 ואז החיבור DVI כן עובד אך עם הדרייבירם החדשים של NVIDIA או אפילו של WINDOWS UPDATE החיבור DVI לא עובד אלא רק האנלוגי.וממש חבל כי הדרייבר הראשוני של הווינדוס די על הפנים והכל די איטי.האם יש משהו אולי שהייתי צריך להגדיר?תודה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר לא ראיתי אופציה כזאת שם בכללחוץ מזה ..שזה הDEFAULT שלו ..כי יש לו רק יציאה דיגיטלית..היציאה האונלוגית התבצעה באמצעות מתאם
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר תשמע... זה קצת מעליב אותי התגובה הזאת...נראה לך שלא עשיתי כבר את כל זה..?זו בעיה יותר פניימית שקשורה לדרייבר או לתוכנה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מצטער ממש שאתה נעלב מזה שאני מנסה לעזור לךעכשיו אני נעלתי ואני לא מתכוון לבזבז יותר את הזמן שלי על הדיון הזה
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר מצטער....לא התכוונתי להגיב ככה...פשוט כל היום אני מתעסק עם זה וגם בתמיכה זה מה שאמרו לי והם חשבו שאני מפגר או משהו כזה...אני באמת מעריך את זה שאתם עוזרים...קח את דבריי בחזרהוכן..לriva tnt 2 יש DVIתודה
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר תשמע...אני יודע מה אני רואה...יש לי RIVA TNT 2 PRO M64ויש לו יציאת S-VIDEO ו- יציאת DVI..לא אנלוגיתעד עכשיו הייתי משתמש במתאם מDVI לאנלוג
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים תעלה תמונה של ה-control paneldisplaysettingsadvnacedTNT2nviewאם היה לך דגם וחברה ספציפיים זה היה יכול לעזוריש מצב שיש לך על הכרטיס גאמפר שמעביר מ-DVI-A ל-DVD-D (אנלוגי לדיגטלי)
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר סבבה..העליתי איך אני יכול לדעת את הדגם הספציפי של הכרטיס חוץ מלפתוח את המחשב ולהסתכל? [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 419 שנים האם זה הדרייבר הישן או החדש?אם זה הישן, התקן את החדש, חבר את המסך ב VGA והעלה שוב את התמונה מאותו מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.