פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אבל האדמינים של האתרים האלה הם בד"כ המקובלים השוויצרים שחושבים את עצמם. ופותחים פורום V.I.P :pissed: תפתח פורום בעצמך..
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים חחח לא יודע מה אתכם אבל אצלי מהחטיבה הכיתה התחלקה לשלושה קבוצות ערסיםלא ערסיםושאר מוזרים למינהם
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים WTF? עוד יש דבר כזה מקובלים? אתה בטוח שזה לא קיים רק בכיתה ד'? באיזה כיתה אתה ? ה', כמה זמן לא שמעתי על מקובלים וחרם
פורסם 2006 באפריל 119 שנים חתימה של אוטואיסטים (לא בטוח איך מאייתים את זה)ואני לא יתחיל עכשיו להתווכח אם יש או אין אלוהים כי זה יגרום להצפות + תרד של 999999999999999999 עמודיםעריכה: ואין כוונה גזענית כלשהי, אני לא יורד על אף אחד, זוהי פשוט דעתי
פורסם 2006 באפריל 119 שנים גם אני מוצא את החתימה הזאת להיותלא רואיה בכלל.מה הקשר בין קיום אלוהים לבין השואה?אני אישית לא דתי או משהו...אבל אפילו ליהחתימה הזאת גורמת לאי-נעימות, בעיקרבגלל חוסר הרלוונטיות המוחלט שלה.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים יש המון ניצולי שואה שלא מאמינים בה' בגלל השואה.הם אומרים שאם היה ה' זה לא היה קורה מצד אחד אני מסכים איתם מצד שני אני חושב שעדיין יש משהו שמחזיק את העולם..
פורסם 2006 באפריל 119 שנים חברה... אני אמרתי שאני לא רוצה לדבר על זה, אתם סוטים מהנושא, חזרה לאתרים שכבתיים
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אבל האדמינים של האתרים האלה הם בד"כ המקובלים השוויצרים שחושבים את עצמם. ופותחים פורום V.I.P :pissed: קשה כל כך לפרוץ למערכת BB?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים OMG...מה אתה חושב שכל אחד עכשיו HACKER ופורץ לפנטגון? ומה זה נותן לו שהוא יפרוץ לפורום לש ה"מקובלים"? זה לא יתן לו כלום...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים זה לא כזה קשה, חוץ מזה הוא התלונן הרבה על ה"מקובלים" (המון זמן לא שמעתי את זה חח) והרגשתי כאילו שהוא רוצה להחזיר להם או משהו בסגנון.BB - מערכת פורומים.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר זה לא כזה קשה, חוץ מזה הוא התלונן הרבה על ה"מקובלים" (המון זמן לא שמעתי את זה חח) והרגשתי כאילו שהוא רוצה להחזיר להם או משהו בסגנון. BB - מערכת פורומים. גילית אותי :yelclap: OMG... מה אתה חושב שכל אחד עכשיו HACKER ופורץ לפנטגון? ומה זה נותן לו שהוא יפרוץ לפורום לש ה"מקובלים"? זה לא יתן לו כלום... אתה מתכוון לקראקר. האקר זה מישהו טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.