פורסם 2006 במרץ 2819 שנים רציתי לשמוע מה אתם חושבים על אתרים שכבתייםעל התוכן,אדמינים וחברים שם אני מנחש שלחלק מכםיש דעות שליליות מאוד על זה (פורום בטיפו מול הפורום פה)נא לא לקלל את ה N****s
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר [ אני אומר ליברמן!!! מה זה אתרים שכבתיים ? אתרים של כיתה או של בית ספר
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר תאכלס דיון מפגר עם שאלה מפגרת הדיון עצמו מפגר בגלל אנשים כמוך שאומרים שזה מפגר LOL
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים יש תאתרים השכבתיים שהם לא בפיקוח הבצפר ואז יש מלא תמונות של כל הכוסיות של השכבה מכל הטיולים השנתיים וכו' שזה חביב.כל השאר זה חרא.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אתה יכול לפתוח פורום בPHPBB2 או משהו. אני בעד האתרים השכבתיים שלא נשלטים ע"י המורים.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים הדיון עצמו מפגר בגלל אנשים כמוך שאומרים שזה מפגר LOLאתה אומר את זה כי אתה פתחת את התרד
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר יש תאתרים השכבתיים שהם לא בפיקוח הבצפר ואז יש מלא תמונות של כל הכוסיות של השכבה מכל הטיולים השנתיים וכו' שזה חביב. כל השאר זה חרא. אבל האדמינים של האתרים האלה הם בד"כ המקובלים השוויצרים שחושבים את עצמם. ופותחים פורום V.I.P :pissed:
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אבל האדמינים של האתרים האלה הם בד"כ המקובלים השוויצרים שחושבים את עצמם. ופותחים פורום V.I.P :pissed: אז יענו אתה לא מהמקובלים ואתה מקנא? לדעתי צריך לנעול את זה, שום תועלת ושום פוענטה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אז יענו אתה לא מהמקובלים ואתה מקנא?לדעתי צריך לנעול את זה, שום תועלת ושום פוענטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.