עבור לתוכן

שאלות בקשר לפירוק והרכבת מעבד SLOT1

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר.

משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז).

אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות)

מישהו יודע מה אני מפספס..

או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב..

(בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)

פורסם

נדמה לי שמדובר על סלוט גדול יותר מהרגיל לכן יתכן ונדרש יותר כח

תנסה לנענע מימין לשמאל (לאורך).

בעבר הרחוק הרכבתי אחד כזה..לא זוכר בדיוק.

פורסם

ואוו לא אל תעשה את זה בשום אופן!

יש לך 4 ברגים שמחזיקים את כל ה"מעבד" בפנים, אתה צריך להבריג אותם החוצה ואז בעדינות להוציא. זה לא ממש סיפור!

אתה צריך להוציא את כל זה:

Image3.jpg

פורסם

אין שום ברגים ושם נעליים פשוט צריך להפעיל קצת כוח(לא יותר מידי)

ד"א הברגים שRnGKay מדבר עליהם מחזקים את התושבת של המעבד וכדי להוציא אותה צריך להוציא את הבורד מהמארז(כדי להוציא את האומים מהצד השני)

פורסם

נדמה לי שהברגים נמצאים מתחת למעבד וניתן להגיע אליהם רק לאחר שמוציאים את המעבד (מארז).

כמובן לאחר שמשחררים את המארז מהקליפסים שמחזיקים אותה.

אבל כבר אמרתי שאני מתבסס על זיכרון רחוק אז כדאי שתמתין לאחד שממש זוכר

פורסם

ב P3 שהיה לי ועוד איך היו ברגים ואני לא מדבר על הברגיש של לוח האם! אל תעשה אותי אידיוט בבקשה!

אולי במעבד שלו אין אבל אני יודע שלי היה...

פורסם

אכן יש שם ברגים, ואפשר להוציא את המעבד אם פותחים אותם, אבל השיטה הנכונה היא להזיז את הלשוניות של הקופסא של המעבד הצידה בכוח.

פורסם

מצאתי תמונה שמסבירה אבל אני לא יודע איך לצרף התמונה להודעה, אולי מישהו יכול להסביר?

פורסם
  • מחבר

אם זה עוזר הוספתי כמה תמונות של המעבד והלוח.

קישור לתמונות

הוצאתי ארבעה ברגים שהיו על התושבת. (רק מהחלק העליון, החלק התחתון יפרק את כל התושבת ואני לא חושב שצריך להתעסק איתו)

השאלה היא אם המעבד צריך לצאת איך שהוא בצורה חלקה או שצריך להפעיל הרבה כח, כרגע זה לא זז בכלל (ואני מעדיף לא להפעיל יותר מדי כח לפני שאני יודע מה אני עושה).

פורסם
  • מחבר

אכן יש שם ברגים, ואפשר להוציא את המעבד אם פותחים אותם, אבל השיטה הנכונה היא להזיז את הלשוניות של הקופסא של המעבד הצידה בכוח.

אפשר רק להזיז את הלשוניות כלפי פנים

ככה..

--> <---

זה משחרר אותו מהתושבת אבל זה לא משפיע הרבה הוא עדיין תקוע מאוד חזק או מוחזק ע"י משהו

פורסם

השלוניות אמורות לזוז החוצה, ככה:

<----- ----->

.

עריכה: nw אתה צודק.

ניסיתי עכשיו (יש לי לוח כזה זרוק בחדר), ואכן, צריך לדחוף את הלשוניות פנימה, עד שהן ננעלות על הקופסא, ואז למשוך את המעבד החוצה (דיי קשה בחלק מהמקרים).

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה שהן צריכות להינעל?

לחצתי אותן פנימה די חזק והן תמיד חוזרות בחזרה..

אם אתה צודק אולי זה מה שאני מפספס.

(שוב אני לא רוצה להפעיל יותר מדי כח)

פורסם

אצלי הן נעלות (סלרון 300A), אולי היו כמה סוגים של קופסאות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים