פורסם 2006 במרץ 2819 שנים זה ישראלי וזה לא בפורום ?? קצר ב40mhz משיא העולם...http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1359446&posted=1#post1359446
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים כבוד לישראלים אחים שלי !! מיש'ו יודע אם הוא נמצא בקהילת HWzone ?! תוצאה מעולה !!
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים גם הוא עזב כמו Tycoon ?! :'( בעסה... חסרים פה אוברקלוקים שיודעים מה הם עושים...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים כן ראיתי את התארד הזה כבר בבוקרוממש נהניתי לראות ישראלי עושה כזה דבר ומביא כבוד לארץ הקודשבכל מקרה אליאור שיחק אותה!
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים הוא היה בקהילה...עכשיו הוא בקהילה אחרת...קהילה טובה לאוברקלוקריםקהילה ישראלית או מחו"ל?^^^^כן, זה הוא...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מה כבוד... שמבוד.... הוא עושה את זה בשביל עצמו, וקצת יכולות OC לא יביאו לנו שום תהילה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מה כבוד... שמבוד.... הוא עושה את זה בשביל עצמו, וקצת יכולות OC לא יביאו לנו שום תהילהלא נכון. זה כמו שנבחרת ישראל בכדורגל, כשהיא מנצחת היא מביאה כבוד גם לנו.זה מראה שהמדינה היא חממה איכותית לכדורגל, או במקרה הזה ל OC.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים לא נכון. זה כמו שנבחרת ישראל בכדורגל, כשהיא מנצחת היא מביאה כבוד גם לנו.זה מראה שהמדינה היא חממה איכותית לכדורגל, או במקרה הזה ל OC.זה גם אומר שאולי שווה להשקיע באנשים מישראל ולתת לנו תמיכה כספית לשבירת שיאים.
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אבל השאלה היא, מה זה נותן לךומה נותן לאיזה פאביו מוכר לחם בברזיל שיש למדינה שלו נבחרת כדורגל לאומית הטובה בעולם?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים זאת הבעיה... כלום, זאת לא מפותחת...אם אתה פוגש מישהו בריזילאי (ואני פגשתי) אתה אומר לו "וואי אתה מברזיל? אתם אלופי העולם בכדורגל!!!!"?לא אתה לא אומר לו את זה....
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים זאת הבעיה... כלום, זאת לא מפותחת...אם אתה פוגש מישהו בריזילאי (ואני פגשתי) אתה אומר לו "וואי אתה מברזיל? אתם אלופי העולם בכדורגל!!!!"?לא אתה לא אומר לו את זה....אם ככה אז למה לעזזל אנחנו מעודדים אותם?שמחה לאומית, תהיה גאה במה שהמדינה שלך מפתחת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.