עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט מחשב הזה עד 7K

Featured Replies

פורסם

1. בלוח אם של אסוס שעולה 1100 שקל אין כרטיס רשת? אני חושב שב1100 שקל אפשר לקנות לוח עם כרטיס רשת

3. הסונטה הוא מהמארזים היותר שקטים שיש כיום ועם עוד ספק 450 של אנטקhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3788

4. המפרט שהרכבתי משם pandas.co.il

7. אבל למה להוציא יותר כסף על זכרונות, כשיש לך את הסמסונג UCCC?

וה920 על לוח 945 עושה אוברקלוק של 20 אחוז ל3700MHZ. ולא נראה לי עם קירור סטוק.

ה3800 עושה OC לפחות ל2600, כלומר גם 20 אחוז, והוא לא נעצר שם.

ה3800 מתחיל גבוה יותר, אז הוא גם יסיים גבוה יותר.

בכל מקרה המפרט שלי חזק יותר וזול יותר ומחנות אחת.

פורסם

רק שניה...

פותח הדיון עוד לא אמר לאיזו מטרה המחשב!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

זה למשחקים? אם כן אז המפרט של OBA עדיף. אם לא אז כדי לך לשקול גם תמפרט שלי. ואפשר לרדת בזכרונות.

פורסם

ה3800 חזק יותר מ920 בכל דבר חוץ מפוטושופ ועריכת ווידאו בתוכנות מסוימות (למרות שהפער בינהם שם הוא כמעט אפסי)

פורסם

זוועות עולם. מה זה הבלאגן הזה.

הצלחתם לבלבל אותי כבר! את הויכוחים שלכם למה יותר טוב, מה יותר חזק, תשמרו לפורום המתאים, במקרה הזה כבר טחנו את הנושא עד דק בפורום מעבדים ולוחות אם.

מסכן הבחור, בפירוש אין לו מושג אם הוא לוקח 830 +7600GT וחושב שזה מאוזן, אז במקום לתת הערות למפרטים (וזאת למרות שכל ההערות שלך נכונות, oba3k), אולי תציע אחד מתוקן, ולא אחד שונה לגמרי, שרק יבלבל אותו יותר. פרט לכך שהצעת לו AMD, למרות שאין שום מניעה לקחת אינטל, ובזה כנראה הוא מעוניין.

אז הנה - מפרט מתוקן, מאוזן, ושלם - מוכן לאוברקלוק קטן, ועם מקום להתרחב - בלי חריגות:

כמות. מוצרים סה"כ

1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,830 ש"ח

1 Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,695 ש"ח

1 ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 820 ש"ח

2 Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח

1 ANTEC SLK3800B 400W 740 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח

1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח

1 Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0 690 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 157 ש"ח

סה"כ 6,956 ש"ח

pandas.co.il

פורסם
  • מחבר

זוועות עולם. מה זה הבלאגן הזה.

הצלחתם לבלבל אותי כבר! את הויכוחים שלכם למה יותר טוב, מה יותר חזק, תשמרו לפורום המתאים, במקרה הזה כבר טחנו את הנושא עד דק בפורום מעבדים ולוחות אם.

מסכן הבחור, בפירוש אין לו מושג אם הוא לוקח 830 +7600GT וחושב שזה מאוזן, אז במקום לתת הערות למפרטים (וזאת למרות שכל ההערות שלך נכונות, oba3k), אולי תציע אחד מתוקן, ולא אחד שונה לגמרי, שרק יבלבל אותו יותר. פרט לכך שהצעת לו AMD, למרות שאין שום מניעה לקחת אינטל, ובזה כנראה הוא מעוניין.

אז הנה - מפרט מתוקן, מאוזן, ושלם - מוכן לאוברקלוק קטן, ועם מקום להתרחב - בלי חריגות:

כמות. מוצרים סה"כ

1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,830 ש"ח

1 Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,695 ש"ח

1 ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 820 ש"ח

2 Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח

1 ANTEC SLK3800B 400W 740 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח

1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח

1 Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0 690 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 157 ש"ח

סה"כ 6,956 ש"ח

pandas.co.il

תודה שהסברת בעיניין המפרט המומלץ . בעיניין מפרט מאוזן תוכל להסביר לי למה אתה מתכוון מפרט מאוזן ??? רשמתי שאני לא רוצה את המחשב למשחקים שהם היי הנד שהם משחקי פעולה ( אני שחקן אסתטגיה/תפקידים ) ויותר למערכת קולנוע ביתי ואני לא מהאלה שעושים OC והוא צריך להיות מותאם לויסטה

פורסם

מאוזן כלומר כל החלקים קיבלו את חלקם הפרופורציוני בתקציב בהתאם למטרתו. ב-7K אפשר לקנות אינטל 955 EE על חרא מחשה - בשום צורה זה לא יהיה מאוזן.

מחשב קולנוע ביתי דורש התייחסות ומפרט שונה לגמרי - הארדיסק נוסף, כ. טלויזיה, מארז מתאים. אתה ביקשת מחשב למשחקים, לא ציינת איזה וזה מה שבניתי.

לא עושה אוברקלוק? לא נורא, המערכת מספיק חזקה. כן תעשה אוברקלוק? יש לך הרבה פוטנציאל לפעולה וההשקעה בפוטנציאל הזה לא מאוד גדולה.

רק היצרנים ומיקרוסופט יודעים מהו באמת "מחשב מוכן ויסטה". הדרישות המינימליות שפורסמו הם "מעבד מודרני + 512 מ"ב זכרון + כ. מסך בסיסי מהשלוש שנים האחרונות (עד 9600XT לדוגמא)". מהבחינה הזאת המחשב הזה יתאים.

מצד שני מעבדים שתומכים בטכנולוגית וירטואליזציה שאמורה להיות בשימוש במערכת ההפעלה החדשה עדיין לא שוחררו, 1GB זכרון זה אולי מעל המינימום שדרוש, אך אולי כדאי יותר אם רוצים ביצועים אופטימליים, וכ. המסך תומך בויסטה ע"פ הדרישות המינימליות אך הוא לא תומך במקביל ל-DX10 שישוחרר עם ויסטה.

אז שוב, על פניו סביר להניח שהמחשב הזה יריץ ויסטה יופי, אבל אני לא יכול להגיד לך איך.

פורסם

המחשב שהרכבת לו יריץ גם 3 ויסטה בו זמנית מה אתה חופר?(סתתתתם :xyxthumbs:)

פורסם

תודה שהסברת בעיניין המפרט המומלץ . בעיניין מפרט מאוזן תוכל להסביר לי למה אתה מתכוון מפרט מאוזן ??? רשמתי שאני לא רוצה את המחשב למשחקים שהם היי הנד שהם משחקי פעולה ( אני שחקן אסתטגיה/תפקידים ) ויותר למערכת קולנוע ביתי ואני לא מהאלה שעושים OC והוא צריך להיות מותאם לויסטה

גם משחקי אסטרטגיה יכולים להיות מאוד כבדים. את הטרד על שר הטבעות החדש ראית?

מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם הקולנוע הביתי? לראות סרטים על מסך המחשב שלך? או לעבוד כמו YES MAX על טלוויזית הפלזמה בסלון, ולהתחבר למערכת הקולנוע הביתי שיש שם?

פורסם
  • מחבר

במשחקי אסטרטגיה זה יותר ריבוי ישומים מאשר גרפיקה . בעיניין הסרטים אני מתכנן לקנות LCD בחצי שנה / שנה הקרובה (20'') תומך HD (יש לי 5.1 רמקולים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים