עבור לתוכן

מישהו זוכר אותי? +סיפור על המחשב שכבר חודשיים שובת

Featured Replies

פורסם

היי,

זוכרים אותי?

טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב.

ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון הרכבתי והוא עדיין לא עבד לקחתי את כל המחשב אליהם ובדקתי עם הטכנאי אתהמחשב והוא אמר שזה הלוח (הוא התלהב מהכבלים העגולים) ואמרתי לו וצחקתי עליו שאני אמרתי מהתחלה שזה הלוח והם טענו שזה המעבד אחרי זה דיברתיעם "המנהל" שם ואמרתי לו שאני צדקתי והוא כדי להתחנף אמר לי שהוא מחר יסע לשם ויביא את הלוח.

אני מתכוון לרשום מכתב לעיתון ול"סקנדל" זה מדור בידיעות אחרונות על תבעיות.

מה אתם הייתם עושים במקומי?

המלצה לא להיכנס לשם כל עוד נפשכם בכם!

פורסם

מה אתם הייתם עושים במקומי?

מנסחים מכתב יפה למדור הזה בעיתון ואולי לאתרים שעוסקים בכך, ומשתמשים בפאקין סימני פיסוק!

המלצה לא להיכנס לשם כל עוד נפשכם בכם!

לא קונים מחנות שרואים שהמוכרים בה לא מכירים את החומרה שהם מוכרים כמו שצריך. לא רוצה שיעשו עלי ניסויים ולא רוצה מישהו שיודע שיש פנטיום ארבע ולוח לפנטיום ארבע וזכרון בשם RDRAM שמתאים ללוח הזה וכרטיס מסך עם שם פצצתי (ג'יפורס ארבע, וזה גם מתאים לארבע של הפנטיום!), ומוכר לי דרעק עם חלקים שלא עובדים יחד כמו שצריך ואח"כ מורח אותי בסיפורים כי הוא בעצמו לא יודע מה הבעיה של החומרה שהוא מכר לי.

פורסם

ואח"כ מורח אותי בסיפורים כי הוא בעצמו לא יודע מה הבעיה של החומרה שהוא מכר לי.

מה שהכי עצוב זה שבד"כ הם באמת לא יודעים מה הבעייה ::)

פורסם
  • מחבר

מצטער שאין פיסוק ולפעמים אין רווחיםכי אני עם מקלדת בת 10.

את החומרה אני אמרתי להם איזה חומרה לשים, נכון שהם ניסו לדחוף לי דברים אבל לא הצליחו ונראה לכם שאם הייתי יודע שזה יהיה ככה קונה משם?

פורסם

וואי מסכן... בלי מחשב כ"כ הרבה זמן... אני כבר הייתי נכנס לקריז :P

פורסם

רק קריז? אני הייתי שורף להם את החנות.

פורסם

רק קריז? אני הייתי שורף להם את החנות.

ואח,כ הולך ותופס ת"מנהל" הזה ומוציא לו ת'מעיים דרך האוזניים ומכריח אותו לאכול את זה!

פורסם

העיקר שחזרת ;)

פורסם
  • מחבר

עדיין לא קיבלתי את המחשב.

הם שלחו אותו למידי קום היבואנים של אסוס כדי שהם יבדקו אותו כי הטכנאים שלהם דפוקים מדיי.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את המחשב!!!!

פורסם

תתחדש :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים