פורסם 2006 במרץ 2719 שנים שמעתי ש-Bleach טובה, אבל לא ראיתי אותה בעצמי עדיין.יצא סדרה חדשה בשם Ergo Proxy שנראת דיי טוב, תשפוט בעצמך.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים עזוב שטויות.Full Metal Alchemistאתר טוב להורדת אנימות-www.realitylapse.comמומלצת גם Trigunוזה בא מבנאדם שראה כבר יות מ 60 סדרות שונות.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים Fate/stay night איכותי, bleach סתם זבל(מצד שני,DBZ ונארוטו זה גם זבל, אז לך תדע, אולי תאהב) Full metal Alchemist באמת מעולה,אבל ארוך מדי(50+ פרקים דאמ איט, עינוי לסיים את זה) Elfen Lied חובה, סדרה איכותית יש כל כך הרבה סדרות באמת איכותיות,אבל כנראה לא בסטייל שלך.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מה קרה לקלאסיקות? neon genesis evangelionberserkcowboy bebopגם noir וrahxephon מעולות לדעתי.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר Fate/stay night איכותי, bleach סתם זבל(מצד שני,DBZ ונארוטו זה גם זבל, אז לך תדע, אולי תאהב) Full metal Alchemist באמת מעולה,אבל ארוך מדי(50+ פרקים דאמ איט, עינוי לסיים את זה) Elfen Lied חובה, סדרה איכותית יש כל כך הרבה סדרות באמת איכותיות,אבל כנראה לא בסטייל שלך. אין לי ניסיון עם הרבה סדרות אז אין לי "דעה" בנושא אני פשוט מחפש המלצות לסדרות טובות אז תרגיש חופשי
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר סיימתי לראות את Full Metal Alchemist (כן כן זה היה מהיר) פשוט לא יכולתי להפסיק לראות ממש סדרה נחמדה ! אני מחפש עכשיו סדרה נוספת אולי עם קצת יותר "קטעי מכות" ;Dאז תציעו ואני ינסה ! תודה מראש
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים ERGO PROXY תפסה אותי חזק, יש בה משהו איכותי שקשה להסביר, למרות ירידה קלה בפרק הרביעי אני מקווה שהם יחזרו לאיכותיות הראשוניותBLACK CAT חביבה וגם NOIENועכשיו אני צריך לעשות שב ביפנית..
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר אם לא אכפת לכם ךפרט קצת על הסדרות השונות ? אני לא מתכוון דפים אלה בקצרה כדי שאני יוכל להחליט טוב יותר ;D תודה רבה על ההצעות אני משיג אותם As we speak ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.