פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תבדוק אולי יש לך ברזלים כאלה שחוסמים את הדרך אם זה המצב פשוט תסובב אותם במקום עד שייצאו
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר לא אחי D: זו לא הבעיה.. הוצאתי אותם כמובן. הבעיה היא, שאם אני בוחר בלחבר את הברזלים ואז להשחיל אז הכונן עבה מדי כדי להכנס , ואם אני בוחר את האופציה של להבריג אחרי שאני מכניס אז זה קשה כי החורים חסומים ... איזו השקעה בתמונה ! תודה.... אבל זו לא הבעיה ...............
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים לא אני צילמתי אל תתלהב חחחחחחלקחתי מ-OverClockerCafe.Comניסית להוציא את הפאנל הקדמי ואז להכניס עם המסילות?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר חשבתי שכבר השקעת בי...סתםזה לא משנה אחי.. הרוחב של הצורב יחד עם הברזלים של המסילות הוא הבעיה..זה סרט.. כי להכניס הפוך (אפשרי) זה סיפור... כי יש ספק כח גדול שמפריע ..
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כמו שאמרתיתוציא את הפאנל הקדמי (הפלסטיק הלבן)ואז הכונן נכנס יופי עם המסילות
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים ניסית להוציא את הפאנל הקדמי ואז להכניס עם המסילות?אני אישית מכיר את המארז הזה ויודע שאכן צריך להוציא את הפנל הקידמי ע"מ להתקין כוננים אופטיים.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תשים לב שלמסילות יש צד ימין ושמאל!בכל מסילה רשום באנגלית R או L.אם לא תחבר אותם כך הכונן פשוט לא יכנס לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.