עבור לתוכן

מזג האויר לבחירות, גשם!

Featured Replies

פורסם

ראבאק, עד שיש יום חופש או יום יפה לאיזה טרק קטן, הטבע מחליט לסדר לנו קצת גשם (מה זה התזמון הזה?!)

http://seasonet.com/news.asp?cat=8

גשמים מקומיים ביום הבחירות ובסוף שבוע הבא / ערן חדד - 25/3/2006

לחץ להגדלה

הלילה ומחר מעונן חלקית. לעת בוקר ובמהלכו ייתכן גשם מקומי בצפון-חוף. מחר התחממות קלה. בשני התחממות קלה ועננות גבוהה-בינונית שתתרבה. אחה"צ-ערב גשם מקומי בדרום ובמזרח ובלילה הגשם עשוי להתפשט ליתר האזורים וייתכנו ס"ר. בשלישי גשמים מקומיים מלווים ס"ר בכל האזורים והתקררות. ברביעי מעונן חלקית והתחממות קלה ובמזרח הארץ עדיין ייתכן גשם מקומי קל. בחמישי התחממות. בשישי התקררות וגשם מקומי בצפון שיתפשט למרכז. להלן

הלילה - מעונן חלקית וייתכן גשם קל מקומי בעיקר בצפון

מחר - מעונן חלקית. התחממות קלה. בבוקר ייתכן גשם מקומי בצפון-חוף. טמפ' בהרים 14-16 מ"צ, בחוף בשפלה וצפון הנגב 21-19 מ"צ, בעמקי המזרח 27-24 מ"צ. גלי הים עד 75 ס"מ וטמפ' המים 18 מ"צ

יום שני - עננות גבוהה-בינונית שתתרבה בהדרגה. התחממות קלה. אחה"צ-ערב צפוי גשם מקומי בדרום הארץ וייתכן במזרחה. בלילה הגשם המקומי עשוי להתפשט לרוב האזורים עם סופות רעמים יחידות

יום שלישי - גשמים מקומיים יירדו מדי פעם בכל האזורים מלווים סופות רעמים יחידות. תורגש התקררות ועליה בלחות. הרוח צפון מערבית ולפרקים מערבית מתונה עם משבים ערים. קיים חשש קל לשטפונות מקומיים בדרום הנגב, בערבה ובמדבר יהודה

יום רביעי - מעונן חלקית. התחממות קלה במשך היום. במזרח הארץ עדיין ייתכן גשם מקומי קל

יום חמישי - התחממות קלה וירידה בלחות

יום שישי - העננים יתרבו והטמפרטורות תרדנה. במשך היום יירדו גשמים מקומיים בצפון הארץ שיתפשטו למרכז ועשויים להימשך גם בשבת. יש לעקוב

תסקיר סינופטי - אפיק רדוד מעל אזורנו. אפיק מים סוף בשילוב עם אפיק רום צפויים להתעמק מעל אזורנו לקראת אמצע השבוע

שבוע טוב וקצת רטוב, ערן

בורג, עבדת עלי!! ;)

פורסם

באמת באסה :-\

פורסם

מה אכפת לי,אני גם ככה ישים המבורגרים על הפלטה מחר בעבודה :screwy:

פורסם

איזה דראק,דווקא בניתי על היום הזה :-\

פורסם

אלוהים בוכה ששוב יש כאן בחירות

פורסם
  • מחבר

לא על עצם הבחירות הוא בוכה, אלא על מי שיהיו הנבחרים :'(

פורסם

באסה :cwm21:

פורסם

אולי זה ימנע מאנשים להצביע :P

פורסם

עצבים, בנינו על היום הזה לטייל... :'(

פורסם

כשהחזאים חוזים גשם, אני בד"כ לובש חולצה קצרה.

פורסם
  • מחבר

אתה בברזיל ;D

פורסם

לא קשור, פה לפחות פעמיים שלוש בשבוע יש גשם בקיץ. רק בחורף לא יורד גשם :D

התכוונתי בארץ.

חוצמזה, מי בכלל מבין מה החזאים האלה מקשקשים בברזילאית שלהם, במילא תמיד כשאני יוצא בלי מטרייה מתחיל לרדת גשם, וכשאני סוחב מטרייה בא לו פתאום איזה שרב.

פורסם

בורג, עבדת עלי!! ;)

מה אתה רוצה ממני? אני יודע שהבטחתי לך להזיז את העננים, כך שיהיה לך יום יפה ללכת לים. אבל, אני מאוד עסוק! :P

פורסם

BORG חשבתי שהבטחות לקראת הבחירות צריך להפר רק אחרי ה28 למרץ... טוב נו לא נורא :lol:

פורסם

טוב, לקחתי לתשומת ליבי את הבקשות הרבות לגבי מזג האוויר, פיניתי לי קצת זמן וסידרתי לכם יום יפה. איך אני? ::)

תודה, משהו...? רק לקטר אתם יודעים. :nixweiss:

דרך אגב, אני מקבל לאחרונה הרבה פניות מאזרחים מודאגים שמבקשים ממני לעשות נס שקדימה לא תנצח. ובכן, אמנם בעשיית ניסים עסקינן, אבל גם לי יש בוס והוא החליט ליישם רעיון של "רצון חופשי" (Free Will), כך שזה תלוי בכם!

smiley-faces70.gif

רק לא קדימה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים