פורסם 2006 במרץ 2719 שנים יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים שיהיה לך מזל טוב קבל 16 שמנמנים כמיטב המסורת. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה. :nutty: :nutty: :jump1: :birthday: :gorgeous: :jump1: :nutty: :anim-jjd:
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים עד 136! :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים שיהיה לך מזל טוב קבל 16 שמנמנים כמיטב המסורת. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה. :nutty: :nutty: :jump1: :birthday: :gorgeous: :jump1: :nutty: :anim-jjd: מברוק ובהצלחה לפליקס
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מזל טוב עד 120 : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:*12אושר ועושר הרבה הודעות, שתגדל וכן מספר הכובים.... סתם מזל"ט
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים יש לך יום הודלת? חחח את השיר הזה שכתבת אני שומע כל הזמן בגן ילדים שאני גר מעליו, איזה קטן אתה מזל טוב, עד 120 !!!!
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מזל טוב עד 20 שנה יש לך יום הודלת? חחח את השיר הזה שכתבת אני שומע כל הזמן בגן ילדים שאני גר מעליו, איזה קטן אתה מזל טוב, עד 120 !!!! על מה מדובר?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר תודה חברים חולה עליכםוכן אני גר קרוב לגן ותמיד חופרים בראש עם השירים האלה אז אמרתי להם מותר אז גם לי!
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אתה עוד שומע בגן מעליך לי יש גן "בבית" אז... מזל טוב "צעיר" עד מתי שתרצה..... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.