עבור לתוכן

יש לי יום הולדת :D 16 יאללה תנו במברוק

Featured Replies

פורסם

יש לי יום הודלת חגיגה גדולה

אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה

איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ?

יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn::birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:

פורסם

שיהיה לך מזל טוב :xyxthumbs: קבל 16 שמנמנים כמיטב המסורת.

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

ואחד לשנה הבאה.

:funn:

:beerchug: :nutty: :nutty: :jump1: :biggrimjackbox::biggrinangelA::biggringift::birthday: :birthday: :ladysman: :gorgeous: :biggrimjackbox::birthday::beerchug: :jump1: :nutty: :anim-jjd: :birthday::ladysman::biggringift::biggrinangelA::biggrimjackbox:

פורסם

עד 136!

:D

:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

פורסם

מזל טוב עד 120..

פורסם

שיהיה לך מזל טוב :xyxthumbs: קבל 16 שמנמנים כמיטב המסורת.

ואחד לשנה הבאה.

:beerchug: :nutty: :nutty: :jump1: :biggrimjackbox::biggrinangelA::biggringift::birthday: :birthday: :ladysman: :gorgeous: :biggrimjackbox::birthday::beerchug: :jump1: :nutty: :anim-jjd: :birthday::ladysman::biggringift::biggrinangelA::biggrimjackbox:

מברוק ובהצלחה לפליקס :P

פורסם

קטןן אתההההה

היה לי ב 15.2 16 :P

מזל טוב אחיייייי

פורסם
:yelclap: יום הולדת שמח וכיף
פורסם

קטןן אתההההה

היה לי ב 15.2 16 :P

מזל טוב אחיייייי

גם אתה קצת קטן..

ומזל טוב.

פורסם

לההה באמת?

:s07:

ציניות אחי

;)

פורסם

מזל טוב עד 120

: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:*12אושר ועושר הרבה הודעות, שתגדל וכן מספר הכובים....

סתם מזל"ט

פורסם

יש לך יום הודלת?

חחח את השיר הזה שכתבת אני שומע כל הזמן בגן ילדים שאני גר מעליו, איזה קטן אתה :)

מזל טוב, עד 120 !!!!

פורסם

מזל טוב :jump:

עד 20 שנה :xyxthumbs:

יש לך יום הודלת?

חחח את השיר הזה שכתבת אני שומע כל הזמן בגן ילדים שאני גר מעליו, איזה קטן אתה :)

מזל טוב, עד 120 !!!!

על מה מדובר?
פורסם

אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה

איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ?

פורסם
  • מחבר

תודה חברים חולה עליכם

וכן אני גר קרוב לגן ותמיד חופרים בראש עם השירים האלה אז אמרתי להם מותר אז גם לי!

פורסם

אתה עוד שומע בגן מעליך לי יש גן "בבית" אז...

מזל טוב "צעיר" עד מתי שתרצה.....

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday::funn: :funn: :funn: :funn:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים