פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מקווה שתוכלו לעזור לי ושלא טעיתי בפורום...ככל הנראה, אני צריך לשדרג את הספק שלי.יש לי מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך GetForce 6600GT. מדי פעם אני מקבל הודעה שלא מגיע כוח לכרטיס (ראו קובץ).כמו כן, לעיתים קרובות המשחקים שאני משחק בהם, הופכים, תוך כדי המשחק לממוזערים ואז אני צריך להגדילם משורת המשימות.הספק שיש לי היום הוא 250W. האם ספק טוב יותר יפתור את הבעייה ?הציעו לי ספק של Kmex שנותן 400W כולל שני מאוררים.האם הוא טוב? האם יפתור לי את הבעייה?הציעו לי מחיר של 250 ש"ח, האם סביר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר אין בעיה.אני לא כ"כ מבין בזה ולא מצאתי דיון מרוכז בנושא.מה צריך שיהיה בספק?מה טווחי המחירםי?מיהן הספקים הטובים יותר ומי הפחות?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר מה צריך שיהיה בספק?מה טווחי המחירים?מיהן הספקים הטובים יותר ומי הפחות?כמה W צריך???נא עזרו לי
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תקנה את הספק הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014הוא עדיף פי כמה מהג'נרי שהציעו לך.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר מה צריך שיהיה בספק?מה טווחי המחירים?מיהן הספקים הטובים יותר ומי הפחות?כמה W צריך???
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים ספק בהספק 300W לפחות של חברה טובהבהספק הנ"ל מדובר על: FSP, ChannelWell, Hec ו-Sirtecכולם סביבות 160 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.