פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אני רוצה לקנות כרטיס ג'יפורס היום ואני לא בטוח איזה.יש לי 750 שקל ואני רוצה כרטיס שישמש אותי למשחקים ואני לא חייב ממש טוב כי אני לא משחק כל כך הרבה.רוב השימוש הוא ליומיומי אבל אם יהיה משחק טוב אז אני רוצה שייראו פצצה.זה בעיקר בשביל GTA3, ספיידרמן וכו'ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה.ומי שנותן לי כמה כרטיסים אז שיגיד לי מה הוא מעדיף ומה ההבדל העיקרי ביניהםתודה רבה לכולם ונתראה בשמחות
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר אמרתי די ברור שאני לא יכול להוסיף עוד כסף כי אין לי תקציבאבל אם כבר אתה אומר, אז כמה יעלה לי הנזק ואיזה כרטיס מבין החברות עדיף?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה.מה לא מובן בזה שגיא?ולנושא, למה דווקא GeForce? כמו העדר? בתקציב הזה המקסימום שתוכל לקנות זה Ti200 אשר לא יספק ממש בעתיד.אני עם תקציב כמו שלך הייתי הולך על Radeon 8500 של Gigabyte.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מישה, Low pro...שלא נתחיל לדבר על רמת הקליטה שלך.הילד רוצה ג'יפורס... השוק מאפשר ג'יפורס בתקציב מינימלי שלצערינו הוא גבוה יותר, אם אין... שיסתפק במה שיש.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר הריידון פחות טוב במשחקיםמאחת הביקורות על הג'י פורס 4 MX נכלל נושא הריידון וע"פ הביצועים במשחקים אפשר היה לראותך שהג'י פורסים עדיפים.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים הריידון פחות טוב במשחקיםמאחת הביקורות על הג'י פורס 4 MX נכלל נושא הריידון וע"פ הביצועים במשחקים אפשר היה לראותך שהג'י פורסים עדיפים.WTF?!GeForce4 MX עבר Radeon 8500?! איזה ביקורות זאת?!בלתי אפשרי!MX זה דבר מסורס מגעיל ודוחה שאסור להתקרב אליו!
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר אתה צריך שיעורים בהבנת הנקרא!!!!!!מי אמר שהוא עבר אותו?!?!?!?!רק אמרו שהוא פחות טוב במשחקים ושהג'יפורסים החזקים יותר עברו אותו
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר יודעים מה, נניח ואני מסוגל לרכוש ג'י פורס 4 TI 4200יש לי מחשב Pentium 3 622 MHZ256 RAMמה ההבדלים שאני אראה על המחשב.כלומר, לא שווה לי כבר להשקיע במחשב חדש ומהיר ולקנות כרטיס קצת פחות טוב?אז בסיכום קצר:מה אני אראה בכרטיס החדש שאני לא ראיתי עד עכשיו?והאם לא כדאי להשקיע במחשב חדש שיעניק ביצועים טובים יותר עם כרטיס פחות טוב.תודה רבה
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים הריידון פחות טוב במשחקיםמאחת הביקורות על הג'י פורס 4 MX נכלל נושא הריידון וע"פ הביצועים במשחקים אפשר היה לראותך שהג'י פורסים עדיפים.[glow=red, 2, 300]פה היית צריך לציין איזה גי'פורסים עדיפים, זה שאתה לא רושם כלום, זה כאילו המשך לרעיון במשפט שלך עם ה MX.[/glow]נ.ב: גם אני חשבתי שאתה מתכוון לMX, ואין לי בעיות קריאה
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים יודעים מה, נניח ואני מסוגל לרכוש ג'י פורס 4 TI 4200 יש לי מחשב Pentium 3 622 MHZ 256 RAM מה ההבדלים שאני אראה על המחשב. כלומר, לא שווה לי כבר להשקיע במחשב חדש ומהיר ולקנות כרטיס קצת פחות טוב? אז בסיכום קצר: מה אני אראה בכרטיס החדש שאני לא ראיתי עד עכשיו? ו האם לא כדאי להשקיע במחשב חדש שיעניק ביצועים טובים יותר עם כרטיס פחות טוב. תודה רבה אתה צריך להשקיע גם במחשב וגם בכרטיס מסך (אם יש לך גרוע)... :smoke: אם אתה רוצה המלצות על מעבדים, AXP 1800+ בשבילך נ.ב:עישון לא מזיק לבריאות :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר אני לא מבין גדול ב AMD אז אל תקח את זה שאני יודע משהו על זה אבל שמעתי שצריך קירור משמעותי בשבילו.תוכל גם לבנות לי מפרט מתאים בשבילו? ובלי כרטיס מסך כי על זה אני אתלבט כבר עוד אלף ואחד פעמים.וד"א אפשר להשתמש בזכרונות SDRAM עם מעבד AMD?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מה התקציב למחשב (לא כולל כרטיס מסך)?חוץ מזה, אתה צריך גם מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אני לא מבין גדול ב AMD אז אל תקח את זה שאני יודע משהו על זה אבל שמעתי שצריך קירור משמעותי בשבילו.תוכל גם לבנות לי מפרט מתאים בשבילו? ובלי כרטיס מסך כי על זה אני אתלבט כבר עוד אלף ואחד פעמים.וד"א אפשר להשתמש בזכרונות SDRAM עם מעבד AMD?שלומי לא צריך קירור משמעותי מספיק מאוור שעולה 70 שקל וזהו (למי שלא עושה OC)כמו ה וולקנו 6המערכת הבאה תשרת אותך נאמנה לצרכים הבסיסיים וקצת משחקים.AMD ATHLON XP 1800 PLUSGIGABYTE GA-7VRXPDDR 256MB 266MHzMIDI ATX CASE + 2 FANS WITH 350 WATT Power Supply מה עוד אתה צריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.