פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני חושב שכל העיתון הזה סתם מפוברק, אין מצב שמישהו כלכך אידיוט :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: מצב קשה מאוד !
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים :lol: :lol: :lol: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLL חיסלתם אותי. אממ, טוב מתי הגיליון הבא?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר אממ.. חבר'ה.. זה גיליון שאני עשיתי, זה לא אמיתי. והגיליון הבא, בשבוע הבא. אלה מה?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים נחמד מאוד , בהתחלה חשבתי שלא יהיה כל כך מצחיק , אבל ראיתי שהכנסת פה ושם דברים שנונים ומצחיקים.. ידעת איזה משפטים בדיוק לשים כדי שיעלה חיוך
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר תודה על הפרגון ובגלל שאתם אחלה, קבלו צ'ופ צ'ופרי.. הגיליון השני, כבר עכשיו הגיליון השני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (נעמיד פנים שהיום זה יום אחר. סבבה?)
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים פששש איזה עיתון תתחדשו איפה אפשר לקנות 853 MB DDR4 ??? אההה ו FX5200 בטוח הכי טוב ? כי המוכר הציע לי FX5500 ואמר שהוא הכי טוב ... למה מוכרים מעבדי יונה שאני יכול לתפוס אחת בחוץ :s05: המוכר אמר לי שמסך LCD עם 25MS הרבה יותר טוב ממסך עם 4MS הוא אמר שלא יהיה מריחות פשוט ושהמשחקים יעופו מהר ואל תשכחו שהכי טוב זה דיסק קשיח בלי 8MB באפר ו 5400RPM כי ה 7200RPM פשוט הורס אותו מרוב שהוא מסתובב מהר ועוד דבר איזה מוכר אמר לי שאם אני קונה מעבד AMD אני צריך לגור קרוב למכבי אש ושמעתי בפורומים שאם יש לי מעבד פרסקוט של אינטל אז אני צריך לשים תמחשב בתוך שלולית מים שלא ישרף CeleRay כל הכבודדדדדדד :-* אשמח לעזור לך אם אני יכול בעריכה או ברעיונות וככה כולנו זה בטוח
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר בכיף גם Pika007 עוזר לי, אתה מוזמן לעזור גם.. ומי יודע, אולי נעשה גיליונות אמיתיים, עם דפים בפנים..
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר הגיליונות האלו יבואו ביחד עם עיתון ידיעות אחרונות (בככה באים איתו טונות של עיתונים, מה עוד אחד יעשה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.