עבור לתוכן

תאורה למארז בחנויות לאביזרי רכב

Featured Replies

פורסם

חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת.

ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס.

המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים.

המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק.

ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח.

בקיצור לפני שמזמינים מחנויות מחשבים שווה לעבור קודם בחנויות אביזרי רכב.

פורסם

גדול!

יש בכחול/אדום?

פורסם

קטלני ביותר!!!

הייתי בהום סנטר באיזור רכב שם אחן כלום הייתי בכמה חנויות של רכב שמוכרים שם טייפים גם שם אין .

אתה יכול לפרט קצת למשל באיזה חנות אתה הייתה בדיוק?

תודה.

פורסם

כב"ל ;)

פורסם

חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת.

פורסם

ישן

מאיפה אתם חושבים השגתי תאורה בפחות מ40 ש"ח? ;D (לא קתודה קרה, אבל...)

פורסם

אני יודע, אבל איפה the f*** is oto dipo

???

פורסם

ברעננה יש ליד הקניון

מאוד טוב יכול להיות גם המחלקת ציוד למכוניות בחנויות עשה זאת לעצמך (משם אני לקחתי את שלי)

פורסם

:nono: :nono: :nono:

זה ישאוב לכם את האמפרים מהמחשב!

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אוי הרגת אותי........

פורסם

הכל טוב ויפה אני הייתי היום בלפחות 3 חנויות רכב שיש להם אביזרים לקישוט של אוטו.

ויש להם את כל המנורות שמדביקים אל האוטו שיהבהבו בכחול בלילה אבל הדבר בכי קרוב שמצאתי לקטודת כחולה זה פלורוסנט שהוא הרבה יותר עבה מהקטודה למחשב ובמקור הוא לבן יש לו מין בית שבצבע כחול ו הוא עולה 50 ש"ח העניין שהוא בטח פולט חום ובגדול.

ואתה אומר שקניתה קטודה כחולה קרה אז היא לא אמורה לפלוט חום.

אז פרט אחי מה כתוב אל האריזה.

פורסם

הכל טוב ויפה אני הייתי היום בלפחות 3 חנויות רכב שיש להם אביזרים לקישוט של אוטו.

ויש להם את כל המנורות שמדביקים אל האוטו שיהבהבו בכחול בלילה אבל הדבר בכי קרוב שמצאתי לקטודת כחולה זה פלורוסנט שהוא הרבה יותר עבה מהקטודה למחשב ובמקור הוא לבן יש לו מין בית שבצבע כחול ו הוא עולה 50 ש"ח העניין שהוא בטח פולט חום ובגדול.

אני קניתי כזה ב30 ומשהו בACE והוא ממש לא פולט חום ומאוד מאיר.

פורסם

מחיר פיצוץ אחי. הבעיה אין לי שום מהחנויות שהזכירו בסביבה ולנסוע חצי מהמדינה בשביל קטודה לא משתלם.(אניגר בצפון)

יש מצב לראות תמונה ?

זה באורך ו אובי כמו אחת למחשב?

היא נראת ככה או דומה?

explain.jpg

פורסם

אני לא אשקר, קתודה קרה אולי יותר יפה, אבל במחיר כזה וכשזה עוד באמת מאיר זה די שווה. אין לי תמונה כי אין לי מצלמה דיגיטלית :-\

אין לך איזה ACE שמה?

פורסם

אני לא אשקר, קתודה קרה אולי יותר יפה, אבל במחיר כזה וכשזה עוד באמת מאיר זה די שווה. אין לי תמונה כי אין לי מצלמה דיגיטלית :-\

אין לך איזה ACE שמה?

הכי חשוב היא פולטת חום??

וMATROK זה שפתח את התרד הוא כתב במפורש קטודה קרה אולי הוא טעה?

MATROK ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים