עבור לתוכן

שאלות רציניות וחשובות על מאפיינים מומלצים למארז טוב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה"

אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז.

השאלות הן:

1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז

( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ).

ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'.

2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז.

3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומיניום מרעיש יותר מפח גם כשהם באותו עובי, או שכל העניין עם הרעש הוא בכלל לא נכון ושניהם מרעישים באותה מידה.

4) במארז שיש לו מאורר מאחורה ומקדימה של 120mm, כדאי שיהיה גם מאוורר בצד , באמצע הדלת בגודל של 80mm/92mm או שאין צורך וזה סתם

ירעיש יותר מדי?

ואם כבר כדאי לשים מאוורר, במקרה שיש בדלת מרום למאוורר בדיוק מול המאוורר של המעבד ( איפה שאפשר לשים איירדאקט ) זה לא שטותי לשים שם מאוורר מול המאוורר של המעבד?

5) האים מאווררים עם לדים מחממים יותר מאשר מאווררים בלי, ואם כן, אז עד כמה?

6) במארזים שיש להם מאוורר מקדימה אבל החזית שלהם חסומה ( כמו TT SWING ), זה לא חוסם את כל זרימת האוויר של המאוורר ומוריד

מהיכולת והשקט שלו בצורה משמעותית?

7) האם חלון גדול עם הרבה ברגים ( או מה איך שלא יקראו לדברים שמהדקים את החלון ) יכול להרעיש ממש שירגישו הבדל בין חלון לבלי חלון בגלל הויברציות

עד שעדיף כבר לקנות מארז בלי חלון? ( כמו TT SOPRANO ו- Foxconn 3GTH061 Prof Case ATX 300W FSP FireWire )?

תודה רבה מראש, זה מאוד חשוב לי שתענו לי :xyxthumbs:

פורסם

1. כמובן שעדיף רשת יותר גדולה, אבל תצטרך לנקות, פעם בשבועיים זה נשמע סביר.

2. תבדוק את זה ספציפית אצלך, עם ובלי הצינור הזה.

3. זה בולשיט. מרעישים באותה מידה.

4. לא חייב רק אם אתה שם אז שים לב שהוא לא יגרום לך לבעיות סירקולציה עם הקירור של המעבד.

5. LED בד"כ לא מתחמם. ההשפעה שלו זניחה.

6. ספציפית ב-SwinG יש לו למטה פתח שמשם נשאב כל האוויר. ברובם זה ככה

7. חלון לא ממש מרעיש

פורסם

מקצועיות ו-3DGameMan זה לא הולך ביחד

הביקורות האלה טובות רק בשביל לראות ולשמוע את המארז והקירור שלו

פורסם
  • מחבר

http://www.3dgameman.com/

ב-3d game man יש הרבה ביקורות וידיאו, ביניהן הרבה על מארזים.

הביקורות מאוד מקצועיות.

פה: http://www.3dgameman.com/videos_case_main.html

שווה צפייה

אני כבר נכנסתי לאתר וצפיתי בכמה ביקורות ולא ממש התרשמתי ממנו, אני תומך בדעתו של ליאור.

ובקשר למארזים כמו SWING שהפתח של המאוורר הוא למטה, זה לא קטן מדי ויגרום לאיבוד מהיכולות של האיוורור ורעש 0 מה שמביא לכך שלא שווה לעשות דבר כזה )

ואני אשמח ( יותר נכון מתחנן :'( ) לעוד דעות, זה ממש ממש חשוב לי כי אני בהתלבטות ענקית בין כל מיני מארזים ואני צריך את זה על מנת לבחור את ההכי טוב.

ועד כמה מארז מאלומיניון טוב יותר ממארז רגיל מפח?

וכל מי שרק נכנס ורואה את ההודעות, אז בבקשה תתיחסו קודם כל לשאלות הראשיות שבהודעה הראשונה שלי ורק אז לכל מה שכתוב, תודה :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לחור איוורור זה בהחלט פחות דחיפת אוויר וקצת יותר רעש

ב-SwinG ספציפית זה לא הבדל רציני

לגבי האלומיניום vs פלדה ופח - היתרון של האלומיניום הוא המשקל שלו

פורסם

ליאור מה אומר לגבי ה-COOLERMASTER STACKER 830? אחרי שראיתי את הסקירה עליו ב-3DGAMEMAN וגם את הסקירה על הTEMJIN 07 של סילברסטון, החלטתי שהוא עדיף משניהם - מה דעתך לגביהם?

פורסם

בהשוואה למה?

ה-Temjin 07 בכלל לא מיובא לארץ

וה-SwinG שעליו דובר לא מעט בת'רד עולה שליש מה-Stacker 830

פורסם

בהשוואה למארזיי HIGH END אחרים בשוק - מי מביניהם עדיף בעינייך ומה המאפיינים שעושים אותו לכזה לטעמך.

אני אישית חושב שהתכנון והפיצ'רים שה-STACKER מציע הם ללא מתחרים כרגע בשוק, אבל בהנחה שאני מביא את הטמג'ין מחו"ל (קרוב משפחה ששב לארץ) הוא אולי עדיף?

פורסם

שניהם מצוינים בוא נתחיל מזה

שניהם מספקים את הסחורה ועולים בהתאם

פורסם

מניסיון הסופרנו והסווינג מצוינים ונותנים תמורה מלאה לכסף.

הם גדולים ומאוד מרווחים בפנים,לא מרעישים.אני מאוד ממליץ מניסיון.

פורסם

הסווינג לא כזה מרווח

בטח לא ברמה של ה-Stacker 830 וה-SilverStone Temjin 07

פורסם

מרווח,הכל יחסי.אבל הסופקנו יותר מרווח.משום מה אני רואה שלא אוהבים את TT?למה?

אני מאוד מרוצה,הוא מאוורר מצוין.שומר על טפ' נמוכה הודות למאוררים שלו.גדול ונוח לעבודה.

פורסם

כולם פה שונאי TT רק אני אוהד סופרנו ממה שאני מכיר.

פורסם

כולם פה שונאי TT רק אני אוהד סופרנו ממה שאני מכיר.

:yelclap: הרכבתי כמה של TT.אחלה מארזים.ממש לא מבין מה הטיעון.יש טיעון מניסיון?הוא מתפרק?הוא לא יציב?מה??סתם לא לאהוב? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים