עבור לתוכן

השוואה בין D805 ל-3200

Featured Replies

פורסם

מחפש השוואה בין 2 המעבדים, ראיתי ששניהם מאוד מומלצים בפורום מפרטים ומאוד קשה להחליט

ניסיתי להעזר במגה-בנצ' שיש בסטיקי אבל הוא מאוד כולל ולא ממוקד, אני מחפש השוואה יותר ממוקדת על מעבדי ה-Mid-end בסביבות 800-1200 שקל

תודה

פורסם

דווקא לא כל כך קשה להחליט , ה D 805 הרבה יותר עדיף , מבחינת יחס מחיר / ביתצועים , אל תשכח את העובדה שהוא גו ליבה מה שיקנה יתרון בהמשך וחוצמזה שזה מאד לא משתלם לקנות חד ליבה של AMD כרגע במיוחד במקרה של המעבד הזה של יציג ביצועים טובים לעוד הרבה זמן ( בגלל המעבר לסוקט חדש וכו...)

פורסם
  • מחבר

ה-805 עדיף גם במשחקים ??

מה עם טווח, ה-939 כבר מת עכשיו שה-M2 בפתח, מה עם ה-805 ?

פורסם

נטו במשחקים לא יהיה הרבה הבדל

עם כרטיס מסך חזק יהיה הבדל לטובת ה-Venice 3200

בכל שאר הדברים עדיף ה-D805

פורסם

היה כבר דיון של איזה 10 עמודים על זה..

אותה השאלה בדיוק..

תעשה חיפוש קצר וזה יענה על כל שאלותיך!

פורסם
  • מחבר

האמת שעשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה :nixweiss:

לא מצאתי בנצ שמשווה בין 2 המעבדים אלא רק בנצ' שמשווה בין 50 מעבדים ולא משהו ממוקד...

וגם עדיין לא מצאתי תשובה מבחינת טווח איזה מערכת בעלת אפשרויות שידרוג לטווח ארוך יותר

תודה לכל מי שיכול לענות :hi:

פורסם

סביר להניח שהפלטפורמה של אינטל

הזכרונות יחזיקו לך יותר זמן זה בטוח

הלוח לא בטוח, אבל אולי יחזיק את הדור הבא של המעבדים

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני יסבול את החצי שנה הקרובה, כל כך הרבה הולך להשתנות שנראה לי עדיף לחכות :cool2:

פורסם

החחלטה נבונה :xyxthumbs: גם אני ככה , סוף סוף הצלחתי "לאגור " 7500 שקל ( לאחר עבודה קשה של בייבי סיטר :yelclap:) ואני מחכה ככה חצי שנה עד שיצא הקונרו :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן, נראה לי למרות שאני לא מבין גדול שלקנות חד ליבה עכשיו זה לא כדאי, תכלס אף פעם זה לא זמן טוב לקנות מחשב ;D, אבל עכשיו נראה ממש גרוע

דרך אגב, על איזה סוקט צפויים להיות הקונרו ועל איזה סוקט ה-M2 ?

פורסם

סוקט AM2 באופן טבעי על סוקט AM2 שהוא בעל 940 פינים ללא תאימות לסוקט 940 של מעבדי AMD לשרתים

הקונרו יהיה בסוקט LGA775

פורסם

מאינטל ישראל נמסר לי היום שהקונרו יעבוד גם על לוחות עם צ'יפסט 945 שיש היום (אולי לא הישנים יותר אבל הדגמים החדשים שכבר מופיעים באתרים של היצרנים המובילים יתמכו).

פורסם

זה מידע לא בטוח...

כי לי הם אמרו שלא...

אז לך תדע :nixweiss:

פורסם

מאינטל ישראל נמסר לי היום שהקונרו יעבוד גם על לוחות עם צ'יפסט 945 שיש היום (אולי לא הישנים יותר אבל הדגמים החדשים שכבר מופיעים באתרים של היצרנים המובילים יתמכו).

אז למה אין מידע מאתר חומרה גדול על זה?

פורסם

אז למה אין מידע מאתר חומרה גדול על זה?

לא יודע

אבל זה מידע שביררתי בתור עובד בחברת מחשבים שנמצאת בקשר קבוע עם אינטל. קשה לי להאמין שהם משקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים