פורסם 2006 במרץ 2619 שנים יש לי שאלה...אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT.הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה:במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד.זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר אבל זה עוזר מאוד לקירור המעבד. מה עדיף אז "להקריב", את המעבד או את סירקולציית האויר של המארז?ובוא רגע נחזור לשאלת המקור שלי... מה אתה אומר על כך?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר ישר מול המאוורר של המעבד? זה לא נראה קצת מוזר?נראה לי שלפי מה שאתה אומר אומר אז עדיף לי לקנות מארז עם מאוורר באמצע הדלת ושם לשים מאוורר, כן?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים זה לא עוזר לקירור המעבד.הסירקולציה של המארז נפגעת ומכך גם הטמפ' של המעבד נפגעת באופן ישיר.כשאני הורדתי את תעלה, המעבד ירד בכ3-4 מעלות..התעלה הזו היא סתם גימיק לא מוצלח...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר מה באמת? אתה בטוח שהמעלות ירדו עקב זה שהורדתה את התעלה או שאולי היה גורם אחר? או שבדקתה את הטמ"פ לזמן קצר וזה השתנה אולי?אבל כשהורדתה את התעלה, אז שמתה בפנים מאוורר במקומה? ואם כן של איזה גודל?יש למישהוא עוד דעות בקשר לאיירדאקט?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כדאי להוריד את התעלה... היא סתם חוסמת את התנועה של האויר במארז.אני מסכים.וגם מומלץ להוסיף מאוורר איפה שמורכבת התעלה בדלת ..
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני מסכים. וגם מומלץ להוסיף מאוורר איפה שמורכבת התעלה בדלת .. אתה רואה !! למה לקנות מארז חדששש ?!?! במקום התעלה תשים מאורר שיזרוק אויר על המעבד ככה שהוא יקבל אויר קר ישר מבחוץ ולא מסירקולציה.. ואם תרצה תוסיף עוד מאוררר שיזרוק אויר על הכרטיס מסך..
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר אתה רואה !! למה לקנות מארז חדששש ?!?! במקום התעלה תשים מאורר שיזרוק אויר על המעבד ככה שהוא יקבל אויר קר ישר מבחוץ ולא מסירקולציה.. ואם תרצה תוסיף עוד מאוררר שיזרוק אויר על הכרטיס מסך.. מאוורר כזה שמאוורר את הכרטיס מסך הוא מאוורר שנמצא בדיוק באמצע הדלת של המארז? ותאמין לי שאני חייב מארז חדש ( יש לי רק 2 מקומות ל-80mm מאחורה ובצד ובנוסף הוא דק מאוד )
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני לא יגיד לך מה לעשות בסופו של דבר אבל תאמין לי שעם קצת רצון תוכל לעשות ממנו בובה של מארז...
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים סתם בשביל הכיף... אחרי שתקנה מארז תקרע לו ת'צורה... תאורר אותו מש'ו צ'וססס... ושיטות השתקה יש המוןןןןן !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.