עבור לתוכן

איך בודקים מקוריות של שעון רולקס?

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין...

כמה לבקש עליו?

כמה הוא שווה בכלל?

כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.

פורסם

אם בא לך לבדוק בבית אז אתה יכול עם איזה מזלג לנסות לסרוט את החלון של השעון אם נסרט זה לא מקורי אם לא נסרט זה רוב הסיכוי מקורי

והדרך ההגיונית ללכת לחנות של שעוני יוקרה (עדיף חנות גדולה ומוכרת) ושיבדקו את השעון ויתנו לך הערכת מחיר עליו (הם יכולים לדעת את כל הפרטים על השעון)

פורסם

אם בא לך לבדוק בבית אז אתה יכול עם איזה מזלג לנסות לסרוט את החלון של השעון אם נסרט זה לא מקורי אם לא נסרט זה רוב הסיכוי מקורי

והדרך ההגיונית ללכת לחנות של שעוני יוקרה (עדיף חנות גדולה ומוכרת) ושיבדקו את השעון ויתנו לך הערכת מחיר עליו (הם יכולים לדעת את כל הפרטים על השעון)

אל תעשה את הדבר הזה עם המזלג.לך לחנות שעונים גדולה ותשאל שם.אבל כעיקרון לא אמורה להיות חלודה או משהו כזה על השעון אם הוא אמיתי,צריך להיות כתר כל התופסן של הרצועה ויש עוד מיליארד דברים שתלוייןם באיזה דגם אתה מתעסק.לך לחנות תכשיטים.
פורסם

אל תעשה את הדבר הזה עם המזלג.לך לחנות שעונים גדולה ותשאל שם.אבל כעיקרון לא אמורה להיות חלודה או משהו כזה על השעון אם הוא אמיתי,צריך להיות כתר כל התופסן של הרצועה ויש עוד מיליארד דברים שתלוייןם באיזה דגם אתה מתעסק.לך לחנות תכשיטים.

אני לא מומחה גדול אבל נראה לי סתם מסוכן לעשות את זה כי אולי הדרך הזאת יכולה לפגוע בשעון מקורי וחבל.

באמת עדיף ללכת לחנות תכשיטים (כמו ROYALTY), שם אמורים לדעת.

פורסם

כל מתקן שעונים שכונתי אמין יהיה עדיף בהרבה מקרים על חנות גדולה.

יש חותמות על שעונים ויש דרכים לזהות, בכל מקרה, לך לאיזה שען שיעזור לך.

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה אני יבדוק פה לידי יש חנויות שעונים.

אבל למישהו יש מושג מה הטווח מחירים של שעונים כאלה?

פורסם

טוב סבבה אני יבדוק פה לידי יש חנויות שעונים.

אבל למישהו יש מושג מה הטווח מחירים של שעונים כאלה?

בין כמה אלפים למאות אלפי שקלים, תלוי מאיזה סדרת יצור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים