פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לחבר שלי יש שעון שקיבל בירושה ואנו רוצים לבדוק אם הוא אמיתי כי יש קונה מעוניין...כמה לבקש עליו?כמה הוא שווה בכלל?כל עזרה תתקבל כי אין לי מושג בתחום.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אם בא לך לבדוק בבית אז אתה יכול עם איזה מזלג לנסות לסרוט את החלון של השעון אם נסרט זה לא מקורי אם לא נסרט זה רוב הסיכוי מקוריוהדרך ההגיונית ללכת לחנות של שעוני יוקרה (עדיף חנות גדולה ומוכרת) ושיבדקו את השעון ויתנו לך הערכת מחיר עליו (הם יכולים לדעת את כל הפרטים על השעון)
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אם בא לך לבדוק בבית אז אתה יכול עם איזה מזלג לנסות לסרוט את החלון של השעון אם נסרט זה לא מקורי אם לא נסרט זה רוב הסיכוי מקוריוהדרך ההגיונית ללכת לחנות של שעוני יוקרה (עדיף חנות גדולה ומוכרת) ושיבדקו את השעון ויתנו לך הערכת מחיר עליו (הם יכולים לדעת את כל הפרטים על השעון)אל תעשה את הדבר הזה עם המזלג.לך לחנות שעונים גדולה ותשאל שם.אבל כעיקרון לא אמורה להיות חלודה או משהו כזה על השעון אם הוא אמיתי,צריך להיות כתר כל התופסן של הרצועה ויש עוד מיליארד דברים שתלוייןם באיזה דגם אתה מתעסק.לך לחנות תכשיטים.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אל תעשה את הדבר הזה עם המזלג.לך לחנות שעונים גדולה ותשאל שם.אבל כעיקרון לא אמורה להיות חלודה או משהו כזה על השעון אם הוא אמיתי,צריך להיות כתר כל התופסן של הרצועה ויש עוד מיליארד דברים שתלוייןם באיזה דגם אתה מתעסק.לך לחנות תכשיטים.אני לא מומחה גדול אבל נראה לי סתם מסוכן לעשות את זה כי אולי הדרך הזאת יכולה לפגוע בשעון מקורי וחבל.באמת עדיף ללכת לחנות תכשיטים (כמו ROYALTY), שם אמורים לדעת.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כל מתקן שעונים שכונתי אמין יהיה עדיף בהרבה מקרים על חנות גדולה.יש חותמות על שעונים ויש דרכים לזהות, בכל מקרה, לך לאיזה שען שיעזור לך.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר טוב סבבה אני יבדוק פה לידי יש חנויות שעונים.אבל למישהו יש מושג מה הטווח מחירים של שעונים כאלה?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים טוב סבבה אני יבדוק פה לידי יש חנויות שעונים.אבל למישהו יש מושג מה הטווח מחירים של שעונים כאלה?בין כמה אלפים למאות אלפי שקלים, תלוי מאיזה סדרת יצור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.