עבור לתוכן

זיופים

Featured Replies

פורסם

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה.

איך מבדילים בין זיוף למקורי?

לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg

ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו.

איך מבדילים בזיופים של האחרים?

עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר?

אל תגידו לי לקנות זיוף למה אני לא אוהב.

דבר אחרון - יש איפשהו באינטרנט שאפשר לראות איפה אפשר לקנות חולצות קצרות של ארמני?

תודה מראש.

פורסם

ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו.

תודה מראש.

לא הבנתי כלום מהחלק על לקוסט :s05:

מה שכן, התחילו להופיע זיופים שלהם שכתוב לקוסט על החיבור של הצאוורון ( ככה הסוחרים אומרים שאם כתוב לקוסט זה אמיתי ) :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

יש לי זיופים של ארמני חולצה קצרה חח

ושל DKNY

הכל מתאילנד

למה לקנות מקורי בישביל חולצה ליום יום

פורסם
  • מחבר

יש מצב אתה מביא תמונות לראות איך הזיופים נראים?

פורסם

יש מצב אתה מביא תמונות לראות איך הזיופים נראים?

אתה לא יודע איך נראת חולצה?, ככה נראים הזיופים.

פורסם

איך שנראת כל חולצה של דינמית ברחוב (ויש המון)

פורסם

מה אכפת לי מקורי או לא, העיקר טוב לי

פורסם

ת'שמע

אין שום דרך לדעת האם הם זיופים או לא חוץ מה--מחיר

זייפנים קונים דגם שולחים לסין-ומזמינים אלפי יחידות

בסין כבר דואגים לעשות את אותו הדגם בדיוק-בדיוק כולל הבד כולל התויות כולל הכל

זו תעשייה שלמה

פורסם

מה אני יצלם את החולצה ויעלה לאינטרנט?

עזוב עזוב אולי יום אחר

פורסם

מה זה משנה זיוף או לא?

העיקר המחיר מתאים והחולצה מתאימה.

:smile1:

פורסם
  • מחבר

אתה לא יודע איך נראת חולצה?, ככה נראים הזיופים.

על מה לעזאזל אתה מדברר????

מה הקשר בכלל? פעם ראית חולצה של ארמני? יש מלא דגמים וציורים על החולצה, זה לא כמו לאקוסט ופולו.

אשמח אם תצלם לי את ההדפס כאילו ואת התווית ... אפשר גם לסרוק :-)

תודה מראש.

ד"א, חולצות של ארמני וורסצ'ה האמת אם הן אשכרה יוצרו במפעל המקורי אבל נגנבו או שיוצרו בשעות בהן אין רישומים [בסין ותאילנד יש מפעלים כאלו] אז אין לי בעיה :-) זה אפילו עדיף! הקטע הוא מאיפה משיגים בארץ חולצות איכותיות.

ואפשר לדעת אם הבגדים הם זיופים ואת רובם אפשר לזהות גם ממבט חטוף בלבד! לאקוסט טומי ופולו זיוף אני מזהה מקילומטרים! גם איכות הבד שונה ואפשר מאוד לשים לב להבדלים, לפחות מי שהתרגל לראות את האמיתיים.

נ.ב.

בקשר להעתקים - יודעים למה לא מצליחים לזייף טוב פולו ולאקוסט? זה כי הלוגואים הם בעצם עשויים בעבודת יד במכונות תפירה.

פורסם

לדוד שלי יש חולצה של VERSACE...

עם כפתורים ופסים כאלה מגעילים.... עדיף דינמיט והזיופים למיניהם של ליקופר, דיזל וכו...

יש לי הרבה חולצות יפות... בפחות מ100 שח...

מותגים = פוזה

פורסם
  • מחבר

שום פוזה!

אני אוהב מותגים כי אני אוהב להתלבש על רמה בשביל עצמי ולא בשביל אחרים... נותן הרגשה נוחה וטובה יותר שכן גם רוב הבגדים ממש יפים! אני לא אלך לדוגמה עם חולצה מכוערת רק בגלל שהיא של מותג יקר או משהו אלא אלך עם חולצה שהיא יפה. ראית פעם את החולצות האמיתיות של ארמני? אי אפשר לתאר כמה הן יפות!!!

חולצות עם פסים זה כבר מגעיל, רק מעפנים לובשים כאלה [לפחות לפי מה שאני מכיר ויודע] ורוב הממותגות המפוספסות בארץ, אם לא כולן, הן חיקויים או פשוט ישנות.

מיטב המעצבים מעצבים את המותגים האלו ואני בטוח שהם לא יעצבו משהו שהוא מכוער, במיוחד משום שמצפים מהם להרבה יותר משאר המותגים בעולם.

פורסם

שום פוזה!

אני אוהב מותגים כי אני אוהב להתלבש על רמה בשביל עצמי ולא בשביל אחרים... נותן הרגשה נוחה וטובה יותר שכן גם רוב הבגדים ממש יפים! אני לא אלך לדוגמה עם חולצה מכוערת רק בגלל שהיא של מותג יקר או משהו אלא אלך עם חולצה שהיא יפה. ראית פעם את החולצות האמיתיות של ארמני? אי אפשר לתאר כמה הן יפות!!!

חולצות עם פסים זה כבר מגעיל, רק מעפנים לובשים כאלה [לפחות לפי מה שאני מכיר ויודע] ורוב הממותגות המפוספסות בארץ, אם לא כולן, הן חיקויים או פשוט ישנות.

מיטב המעצבים מעצבים את המותגים האלו ואני בטוח שהם לא יעצבו משהו שהוא מכוער, במיוחד משום שמצפים מהם להרבה יותר משאר המותגים בעולם.

צודק, אם אני למשל לובש חולצה של לקוסט (יש לי 5 מקוריות שקנתי בז'נבה ) אני מרגיש טוב עם זה וזה לא בשביל הפוזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים