פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אולי, אני לא הולך למשחקים האלו, אז אני לא יודע.אבל מישהו חזר (או שלא) בקומה, זה אני כן יודע, היה בחדשות.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים תגיד לי מה אתה כל כך אנטי?מה הבעיה שלך אם מכבי חיפה תביא קצת גאווה לספורט הישראלי שים לב להודעה היתייחסות לספורטאים בארץ או משהו כזה תעיין בזה טוב ותבין!!! :asthanos:
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אין לי שום בעיה עם מכבי חיפה, אני בעצמי חיפאי אז אם אני אעודד איזושהי קבוצה, זו תהיה מכבי חיפה.יש לי בעיה עם ספורט הכדורגל בכלל, שהוא לדעתי הספורט הכי מלוכלך שיש (לא רק בארץ), וגורם להכי הרבה אלימות.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים אין לי שום בעיה עם מכבי חיפה, אני בעצמי חיפאי אז אם אני אעודד איזושהי קבוצה, זו תהיה מכבי חיפה.יש לי בעיה עם ספורט הכדורגל בכלל, שהוא לדעתי הספורט הכי מלוכלך שיש (לא רק בארץ), וגורם להכי הרבה אלימות.במיוחד בארץ. בספרד למשל מדובר בתרבות לכל דבר.יש באירופה מועדונים מאוד מכובדים אבל כמובן עם הרבה אלימות כמו שציינת . בישראל השחקנים בקושי מגיעים לרמה תת אירופאית והם מרשים לעצמם להיות חצי אלוהים - פירסומות, סלברטיס, מנחים תוכניות טלויזיה והם מוכשרים כמו שהתוכים יודעים לשיר ולצעוק "אני אוהב אותך מאוד".כל הזמן מנסים לדחוף לנו איזה שחקן כדורגל עם גבינה(עמק ביס האומללה). ומה עם הצ'פס ? מי לא זוכר את ברקוביץ עם החטיפים?מה הקשר לכל הרוחות?
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים זה הכל המנטליות הישראלית חבר'ה............כשתשתנה הגישה כולה כלפי הספורט בארץ יהיו אולי שינויים,כשהשחקנים יתחילו להשקיע פעמים אימונים ביום, יתחילו לקרוע את התחת שלהםולא להסתלבט אז אולי יהיו תוצאות משמעותיות. עם כל הכבוד אני חושב שהפעם זההיה פוקס שמכבי הגיע לליגת אלופות ואני מקווה שאני טועה. תרבות האוהדים בארץ זהבכלל נושא כאוב, עד שלא תהיה חקיקה בנושא אין על מה לדבר. כשיכניסו לכלא או יתנו קנסותמשמעותים לאוהדים מתפרעים אתם תראו איך פתאום הקהל המופרע שלנו הופך להיות "אירופאי"ולבסוף לגבי הניהול של כדורגל זה כבר לא אני צריך לקבוע אלא גבר לוי וראשי מועדונים. שתי הדוגמאותה*כמעט* יחידות לניהול הולם זה הפועל תל אביב בשנה שעברה ומכבי חיפה(אם נתעלם מפרשת הפקס).כל השאר.............אבל כמו שאמרתי הכל תלוי בהרבה גורמים ועד שהכל יתמזג הרבה מים ישאבו מכנרת והרבה אוהדים יבקרו בבית חולים לפני שנוכל לשבת בסלון ולראות בליגת אלופות שמות ישראלים כשגרה.עד כאן, פרשננו לענינני ספורט, דארקי פנטום.
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים נכון הזכרת לי עוד מספר דברים....פרשת הפקס חלמאות שאופיינית לטיפוסי ארץ ישראל - סטייל בניית גשרים ותקרות פלקל .
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים מחבר תוצאת מחצית:2:1ומי כבש?קטן!!!הלוואי שיגמר ככה ואם ירצה השם אולי גם נשווה
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים זהו אחרי ה3 הפסקתי לראות יש גבול טעכשיו אבא שלי צורח [glow=red, 2, 300]4-1[/glow]
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים לא נורא , הם שיחקו מעולה והשלוש הדקות עד לגול של גיגס היו חלומיות .התוצאה לא כל כך גרועה בגלל שלמרות הכל שחקן אחד שלהם שווה את כל השחקנים של מכבי חיפה ביחד ....אני מקווה שהמשחקים הבאים מול לברקוזן ואולמפיאקוס יהיו יותר טובים ונצליח לחלץ נקודות .
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים נקודה חיובית-לא הפסדנו 7/8/9-2?(יש! ???)נקודה שלילית- הפסדנו(זה בהחלט לא היה צפוי, איזה באסה....)עוד נקודה חיובית- לא שיחקנו משחק ראשון נגד ריאל מדריד(אלופת אירופה, כאילו)נקודה חיובית אחרונה-אנחנו במקום השלישי בטבלה- אופ"א ,הנה אנחנו באים!3-1 - הנקודות החיוביות מובילות בסוף הניצחון כולו שלנו חבר'ה, אז תפסיקו להסתכל רק על הצד השלילי!
פורסם 2002 בספטמבר 1823 שנים בדבר אחד יצאנו ענקים, ניצחנו את היוניטד.בעידוד.מתוך ה60 אלף שהיו באולדטרופרט, את ה6 אלפים הירוקים,שמעו הכי חזק, לאורך כל המשחק, מעודדים שרים וקופצים.גם מתי שלאהיה נעים, ב4-1 וב5-2.כל הכבוד לקהל, הקהל הכי טוב בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.