עבור לתוכן

שאלה על SLI

Featured Replies

פורסם

למה הכוונה בלוחות שכתוב במפרט שלהם שבמצב SLI כל סלוט של PCIe עובד על 8X ולא על 16X? האם בפועל יש הבדלים בביצועים?

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SLI ז"א לוחות שתומכים בשני כרטיסים במקביל ככה ש 16:2 = 8

פורסם

בSLI פשוט(2 כרטיסים)זה לא פוגע בביצועים.

פורסם
  • מחבר

זה ברור... אבל אני יודע שיש לוחות שגם כשהם פועלים בתוצרה של SLI עדיין כל סלוט עובד על16x לעומת לוחות "נחותים" שבהם כשSLI מופעל כל סלוט עובד על8x. השאלה שלי היא מה ההבדל?

פורסם

זה ברור... אבל אני יודע שיש לוחות שגם כשהם פועלים בתוצרה של SLI עדיין כל סלוט עובד על16x לעומת לוחות "נחותים" שבהם כשSLI מופעל כל סלוט עובד על8x. השאלה שלי היא מה ההבדל?

א. הם לא נחותים ולא כלום פשוט יש להם נתיב PCEI אחד שחולק ל2...

ב. ההבדל הוא בצ'יפסט. לאלה שיש להם 2X16 זה צ'יפסט SLI16 ולאלה שיש להם 2X8 זה צ'יפסט SLI (כמובן ששניהם NF4)

פורסם
  • מחבר

אם אין שום הבדל למה יש שני סוגים של לוחות?

פורסם

אם אין שום הבדל למה יש שני סוגים של לוחות?

נכון להיום ההבדל לא מורגש כי הPCIE 8X לא עושה צוואר בקבוק, אבל לך תדע מה יהיה...

פורסם

תלוי מאוד מה אתה מחפש...

בעיקרון אתה משווה פה 2 לוחות שונים...ולכל אחד יש צ'יפסט אחר...והם גם לא אותו מחיר....

פורסם
  • מחבר

הצ'יפסט זהה לא? NF4 בשניהם...

את זה שהם שונים אני יודע.

אני גם יודע שהמחיר שונה.

פורסם

בסטוק הASUS יהיה טוב יותר גם בתדר המקסימלי עם המכפלה המקורית אבל הDFU יגיע לתדר גבוה יותר אם ישנו את המכפלה...

פורסם
  • מחבר

בסטוק הASUS יהיה טוב יותר גם בתדר המקסימלי עם המכפלה המקורית אבל הDFU יגיע לתדר גבוה יותר אם ישנו את המכפלה...

אז אתה אומר שאם אני מתכנן OC לקחת ת'לאן פרטי ואם אני נשאר בסטוק לקחת ת'אסוס?

פורסם

אז אתה אומר שאם אני מתכנן OC לקחת ת'לאן פרטי ואם אני נשאר בסטוק לקחת ת'אסוס?

בערך בעיקרון הASUS גם מצויין בOC פשוט הDFI יגיע קצת יותר רחוק(אבל זה בOC ממש קרציני בOC בינוני גם ASUS תספק את הסחורה).

פורסם
  • מחבר

אז ההבדל המחיר הוא רק בגלל שהאסוס הוא מותג?

פורסם

אז ההבדל המחיר הוא רק בגלל שהאסוס הוא מותג?

גם אבל לא רק יש כל מיני פיצרים ועוד פשוט תבדוק באתר החברה בנוגע לכל הדברים שלוח האם הזה יכול להציע לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים