עבור לתוכן

המלצה לנגן MP3\4

Featured Replies

פורסם

הי!

אני צריך שתעזרו לי לבחור נגן איכותי בהתאם לדרישות ולתקציב.

קודם כל: התקציב הוא 800 פלוס-מינוס מאה שקל. חדש או יד שניה, לא משנה לי(רק שיהיה במצב טוב).

אני צריך שהוא יהיה עמיד - לפחות שיעבוד 4 שנים... (אמרו לי שלא שווה לקנות אייפוד כי אחרי איזה שנה, הסוללה מתיישנת ואי אפשר להחליף אותה והיא מתחילה להספיק לשעתיים נגינה וזהו..זה נכון??? )

איכות טובה.

עיצוב טוב.

מותג - חובה :)

מינימום 5 גיגה.. רצוי יותר.

שיהיה אפשר להטעין לא רק מהמחשב - יהיה נחמד אבל לא חובה.

לא שוקל יותר מ350 גרם - חובה!(אני לא רוצה איזה נגן קילו כמו שיש לחבר שלי - קנה ב600 שילם עוד מס יבוא 400 קריאטיב 40GB שוקל 900 גרם בערך. ניסיתי ללכת איתו בטיול שפעם היה לנו וזה מרגיש כאילו אני הולך עם לבנה בכיס!!)

עכשיו להתלבטות: שווה נגן שגם מסוגל לקרוא קבצי avi או לנגן וידאו? או שאז המבחר מצטמצם מאוד...?

חשבתי על iRiver H10 של 5 גיגה... זה נגן בסדר? מנגן גם וידאו?

ועוד שאלה שאולי לא כל כך קשורה: נרשמתי לebay וראיתי שני נגנים של iRiver אחד ב70 דולר ואחד ב180(5 גיגה ו20 גיגה) מאותה חנות. האם כשאני אקבל את המוצר, איכשהו אני אצטרך לשלם עוד? מכס או משהו כזה?(אם כן אז איך משלמים?) איך זה עובד הפרוצדורה של משלוח וקבלת חבילה בסדר גודל שכזה מחו"ל(אוסטרליה)? אני אקבל את זה מהדואר שבשכונת המגורים שלי, כן?

תודה מראש לכל העונים!!

פורסם
  • מחבר

קצת היענות לא תזיק, אנשים... :(

פורסם

הH10 הוא אחלה נגן,אבל חדש לא עומד בתקציב.(למרות שראיתי פה בן אדם שרוצה למכור אחד,זה עוד בעמוד הראשון)

הH10 לא מנגן וידאו...וידאו זה רמה מעל והרבה מעבר ל800 שחים.

יש מכס,אם מגלים מה יש בקופסא הם יחייבו אותך לשלם מכס וגם מע"מ.

אני מציע לך לקנות בארץ מטעם אחריות.

ולגבי הבן אדם שרצה למכור אחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173245.0

פורסם
  • מחבר

בסוף התקציב הוא 950... :)

שאלה אחרונה לפני שאני מזמין:

האם הH10 20GB שונה במראה ובאיכות החיצונית מה5\6 GB? כלומר בעובי, במשקל וכו'...

תודה מראש.

פורסם

שמן יותר,כבד יותר וגדול יותר בכלליות.

פורסם

ב 800 שקל אי אפשר לקנות שום mp4 נורמלי

עזוב אותך

קח Mp3 טוב

mp4 איכותי מתחיל בחול מ 300 דולר

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכם! :)

עכשיו קניתי ב170$ אייריבר H10 20GB כחול :)

באיביי...

39.99$ משלוח לארץ.

3$ ביטוח.

212.99 דולר הכל כולל הכל...

הוא הבטיח גם, אחרי התכתבות קצרה איתו באימייל, שהוא יצהיר בסניף הדואר שלו שהחבילה היא מתנה ושהיא זולה. - כך שלא אצטרך לשלם מכס :-X (או ממש קצת בכל-אופן :hi: )

המוצר חדש ובא עם אחריות ל3 שנים בפלורידה ::)

אני אביא קצת תמונות ואולי איזה סקירה קצרצרה לגבי המכשיר כשאני אקבל אותו. בתקווה שיהיה בריא ושלם :D:lol:

כמה זמן אמור לקחת משלוח UPS מבוטח מפלורידה? לדעתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים