פורסם 2006 במרץ 2519 שנים שלום אני צריך עזרה אני רוצה לקנות ספק טוב ל אוברקלוקים בסביבות 550 שקל הציעו לי ספק Thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=11954 או של Enermax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12027 מה הטוב מבינהם או ש יש לכם משהו יותר טוב להציע תודה על העזרה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הEnermax חזק משמעותית, בלי לחשוב פעמיים הייתי לוקח אותו...למה אתה צריך תספקים האלה? אולי אפשר משהו יותר זול? ציין לאיזה מערכת אתה צריך את זה.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תשמע,הEnermax הוא ספק יותר איכותי וזו חברה שיש לה שם עולמי ביצור ספקים.הספק של Thermaltake בא מסדרה חדשה של ספקים שמשפרת בכול תחום אפשרי את הסדרה קודמת,והספקים האלה נותנים יחס מעולה של עלות מול תועלת ,בעקרון אין הבדלים גדולים בין הספקים בביצועים ושניהם יספקו את הסחורה כשתעשה oc למערכת.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים זה לא מהסדרה הנורמלית שלהםזה עדיין טרמל-דרעקהיחידים האיכותיים שלהם זה סדרת ThoughPower שעליה עדיין לא סגור אם הם ממש איכותיים, וה-TWV רק גירסת 500W
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים למה מה רע בThermaltake אתה יכול לפרט?אישית אני מכיר בן אדם שיש לו ספק כזה ומגיע איתו לאוברקלוקים מטורפים והמחשב יציב בלי שום קריסות ובעיות.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מזה נראה לך ספק ב100 שייח?,ברגע שספק ב500 שקל ישרף אף אחד באמת לא יקנה אותם.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים למה מה רע בThermaltake אתה יכול לפרט?אישית אני מכיר בן אדם שיש לו ספק כזה ומגיע איתו לאוברקלוקים מטורפים והמחשב יציב בלי שום קריסות ובעיות.איכות רכיבים שרואה את הספקים החלשים של HEC מלמטה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים איכות רכיבים שרואה את הספקים החלשים של HEC מלמטהשטיות במיץ מה שאתה אומר,אני ראיתי בעצמי את איכות ההרכבה בספקים האלה וזה ממש לא חרא מה שהרכיבו שם.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים שטיות במיץ מה שאתה אומר,אני ראיתי בעצמי את איכות ההרכבה בספקים האלה וזה ממש לא חרא מה שהרכיבו שם.ראית פעם רכיבים של FSP? רכיבים של Enermax, Antec, ToPower, OCZ, Seasonic?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ראיתי רכיבים של הרבה ספקים בינהם Enermax ,antec ועוד... והספקים החדשים של tt לא שונים יותר מידי באיכות החלקים מי מורכב הספק.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ראיתי רכיבים של הרבה ספקים בינהם Enermax ,antec ועוד... והספקים החדשים של tt לא שונים יותר מידי באיכות החלקים מי מורכב הספק.אז זהו, שזה לא ספק חדש שלהםפירטתי כבר איזה ספקים חדשים טובים יש להםסדרת ToughPower שבינתיים יש לקחת בערבון מוגבל כי לא ראיתי ביקורת לעומק של אחד הדגמים אפילווהספק הספציפי TWV 500W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.