פורסם 2006 במרץ 2519 שנים שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג Motorla C650 . במסך הראשי רשום מצד שמאל Cellcom ומתחת עוד Cellcom יש דרך להוריד את מה שרשום ? חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי משהו שמאפשר לשנות \ להוריד את זה ...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תתקשר לסלקום אני חושב שאתה אמור לשלוח איזה מין SMS ואז שולחים לך לוגו מפעיל, אבל אני לא בטוח שאפשרי בפלא של מוטורולה....
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים יש איזה פלאג שעושה את זה, אבל הוא מוריד רק שורה אחת מהשניים.אגב פלאפון מעצבן...יש לי גם (לא התקנתי את הפלאג כי כל דבר שניסיתי לעשות עם המכשיר הזה דפק לגמרי את התוכנה שלו) .
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אני חושב שבפורום של פוקט יפתרו לך את הבעיהאני לא בטוח אם אפשר לכתוב את הכתובת של אתר מתחרה אז אני לא יכתוב אבל אני בטוח שתמצא
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר יש איזה פלאג שעושה את זה, אבל הוא מוריד רק שורה אחת מהשניים. אגב פלאפון מעצבן...יש לי גם (לא התקנתי את הפלאג כי כל דבר שניסיתי לעשות עם המכשיר הזה דפק לגמרי את התוכנה שלו) . כן אני יודע לפני שבוע הייתי 3 פעמים בסלקום כדי לתקן אותו ... רק בפעם השלישית הם נזכרו שיש עידכון תוכנה שמסדר כמה מהבאגים של הפלאפון תודה על העזרה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אין למכשיר הזה אייקון שקוף... כדי להוריד את הלוגו של סלקום צריך כבל ותוכנה מיוחדת...כל הפרטים תוכל למצוא במדריכים כאןwww.c650.net
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.