פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר כפי שאיסתרא בלגינא אמר, מדובר בלא יותר מאשר ספין של קדימה. נ.ב. אני מבקש להתייחס ל-The Freedom בכבוד הראוי לו. הוא אולי נשמע כמו ילד מפגר בן 14, אבל הוא למעשה מדען טילים מדופלם. טוב לא רציתי שהדיון ידרדר לרמה כזות אבל זה מצחיק מאוד אז בווווווווווררררררררררררררררררןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כל הכבוד בורג על הבורן המצחיק הזה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים נ.ב. אני מבקש להתייחס ל-The Freedom בכבוד הראוי לו. הוא אולי נשמע כמו ילד מפגר בן 14, אבל הוא למעשה מדען טילים מדופלם. לא טילים, רקטות
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים לא טילים, לא רקטות, רקט-O-טילים!ברצינות, Freedom, אתה גם טוען שרקטה היא טיל וגם קורא לבנאדם אידיוט? בפוסט אחד?!?!אפילו אני יודע שרקטות =/= טילים
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מה אתם מצפים ממצביעי קדימה? תחלאס כל מפלגה שתצביע לה אני אבין, לא אסכים אבל אבין, אבל קדימה? פשוט טימטום טהור
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים עוד חכםאני לא חכם אבל אני יותר אינטיליגנט מכל מצביעי קדימה בטוח.קדימה - פיגור.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני לא מצביע לקדימהאבל האמירה שלך עדיין לא פחות טפשיתאתה עדיין בן 13, אז זה באמת לא כזה משנהכשתגדל תבין
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אני לא חכם אבל אני יותר אינטיליגנט מכל מצביעי קדימה בטוח.קדימה - פיגור.שוב הימין מכניס לו לראש שהוא ה"CHOSEN PEOPLE" ושהוא יותר חכם מכול השמאל.נו תסתכל למי יש יותר פרופסורים ברשימה. תסתכל למי העשירים מצביעים (רמז - בבחירות 2001, אלה שברק קיבל פחות מ40 אחוז, יותר מ90 אחוז מהקולות בסביון, רמת-אפעל, ורמת אביב היו לברק). תסתכל למי הסטודנטים הצביעו.אני לא אומר שהשמאל יותר חכם מהימין, אני אומר שכל שיוך בין IQ לנטייה פוליטית נשמע מגוחכך.זה מזכיר לי מחקר ששמעתי אתמול על פרופסור בברקלי ש"גילה" שתינוקות בכיינים הופכים לרפובליקנים. BS...ועוד משהו מצחיק בבחירות שנעשו בגן ילדים ביבי זכה (ידיעות של אתמול).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.