פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהרמישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אמממ הייתי משתמש בשביל לעשות דבר כזה בתוכנה Acid.אפשר להקליט דרכה אני יודע, אבל כנראה שתצטרך לשיר "עיוור" - כאילו בלי לשמוע את הביט.אחר כך אתה יכול לסדר את הווקאל על הביט לגזור לערוך להזיז להמהיר להאט וכו'...מאוד פשוט...התוכנה היא של SONY.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מה זה משנה RAP או HIPHOP...אותו חראבוא נתחיל עם זה שזה לא חרא...וזה 2 דברים שונים אבל קצת דומים...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מה זה משנה RAP או HIPHOP... אותו חרא מה, מה זה משנה? אם הוא היה מחפש RAP הוא לא היה מוצא!
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני שמח שאתה מתעניין בראפ.קודם כל לפני שאתה מקליט אתה צריך לחמם תגרון(זה נישמע מטומטם אבל ככה אמרו לי לעשות)דבר שני אם אתה מתכנן לעשות סתם סקיצה אז תעשה את זה בEJAY HIP-HOP6 או CUEBASE(אבל זאת התוכנה הכי מסובת שיש בעולם).אם אתה רוצה להקליט על איכות ולשבת על ביט ושיצא בן זונה אז תלך לאולפן שמה יהיה לך הכי טוב(יש אולפנים של 100 לשעהיש פחות ויש יותר בדיוק כמו זונות)אם יש לך עוד שאלות בנוגע לראפ דבר איתי בפרטיולמי שאמר שהיפהופ וראפ זה אותו דבר עדיף שלא יגיבראפ זה דבר אחד והיפ-הופ זה דבר אחרהיפ-הופ זה מה שאתה רגיל לשמוע ברדיו וראפ זה היותר מחתרתי והגנגסטהאההה ועוד משהו לביט בלי המילים קוראים אינסטרומנטל(INSTRUMENTAL) ואפשר דרכו להוריד שיר בלי מילים לדוגמא:Hit Em Up INSTRUMENTALולמילים בלי המנגינה קוראים אקפלהACAPELE(אני חושב שיש לי שגיאות כתיב באנגלית)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים וואי אחי בדיוק אני בא לשאול איך אפשר להוריד את המילים מהשיר ואני רואה מה כתבת....אבל לא כל כך הבנתי, איך בדיוק עושים את זה? כאילו אני צריך את כל השיר (מנגינה קצב הכל) חוץ מהמילים. אז איזו תוכנה צריך ואיך עושים?
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים בשביל להוציא ביט של שיר (INSTRUMENTAL) מחפישם את השם של השיר + אינסטרומנל.נגיד אם אתה רוצה לחפש ביט של ABC אז אתה רושם באימיול או קזה ABC INSTRUMENTALואני לא חושב שיש לזה תוכנה פשוט רושמים אינסטרומנטל אחרי השם של השירזה עובד כמעט לכל שיר
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אה סבבה, רשמתי את זה באימיול ואני מוריד את זה בינתיים, מקווה שזה זה. אבל מזתומרת אין תוכנה שעושה את זה? חייבת להיות תוכנה כזאתי, בתוכנה של עריכת שירים אי אפשר לעשות את זה?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים יכול להיות שיש תוכנה אבל אני לא מכיר אותה תבדוק את זה בפרורומים של ראפד"א שמעת שפיפטי בא לארץואני זוכר שאמרו לי לפני איזה חודש חודשיים שגם אמינם בא לארץ אבל אצל אמינם 600 שקל כרטיס פאאקקואמרו לי שאצל פיפטי זה 150 לכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.