עבור לתוכן

DFI Land Party NF4 ULTRA לא נותן פוסט עם 4 סטיקים.

Featured Replies

פורסם

מדובר על שני סטיקים של OCZ plat ושני בליסטיקס, כולם 512mb, הלוח נותן פוסט עם 2 סטיקים בנפרד(לא משנה איזה סוג כלומר גם OCZ+Balistics).

אין לי מספיק סטיקים לבדוק אם הלוח עולה עם 4 בכלל(יש לי עוד אחד של 512 ו2 של 256 כרגע), ישנם איזה שהם בעיות תאימות מוכרות עם הלוח/צ'יפטס ו4 סטיקים?

תודה,

עריכה: בלעע תעבירו לתמיכה טכנית סליחה.

פורסם

שאתה מחבר את ה4 סטיקים...

תכנס לביוס ותגדיר אותם כ333MHZ ול400MHZ..

פורסם
  • מחבר

שאתה מחבר את ה4 סטיקים...

תכנס לביוס ותגדיר אותם כ333MHZ ול400MHZ..

הוא לא נותן פוסט בכלל, וכן ניסיתי לשנות את זה ל166 במקום על Auto זה עדיין לא נותן פוסט.

בכל מקרה גם ה3800+ לא תומך ב4 סטיקים ב400mhz? :|

פורסם

הוא תומך ..לא צריכה להיות בעיה..

בטח עוד "קריזה" של DFI

פורסם

כל הסטיקים זהים?DS או SS?

פורסם
  • מחבר

כל הסטיקים זהים?DS או SS?

כולם DS, הסטיקים עולים OCZ+Crucial ב2 סטיקים. ביום שלישי אני ינסה לחבר זכרון ב4 סטיקים זהים.

פורסם

:lol: :lol: אני טענתי את זה בת'רד שלי על הזיכרונות:

הוספתי זכרונות=ירידת מהירות

« שלח תגובה #76 בתאריך: 23.03.2006 בשעה 22:44:22 »

--------------------------------------------------------------------------------

ציטוט של: McFly ב 23.03.2006 בשעה 21:31:15

אז ליאור טעה.

ההסבר לתזמונים הוא שכנראה הסידור המסויים של הזכרונות גרם ללוח לרדת ל-100Mhz, וכתוצאה מכך להוריד את התזמונים

ולא הבנתי את התאוריה שלך, מה גם שלוחות שונים עושים שימוש ב-BIOS שונה

איזה סידור?ניסיתי את כל האפשרויות.וחוצמזה שזה לא עונה על הבעיה שיש לי בלוח.

ציטוט של: McFly ב 23.03.2006 בשעה 21:31:15

אז ליאור טעה.

ההסבר לתזמונים הוא שכנראה הסידור המסויים של הזכרונות גרם ללוח לרדת ל-100Mhz, וכתוצאה מכך להוריד את התזמונים

ולא הבנתי את התאוריה שלך, מה גם שלוחות שונים עושים שימוש ב-BIOS שונה

למה להסתובב מסביב?האם "משה" שקנה לוח כמו שלי עם מעבד כמו שלי עם ביוס כמו שלי תהיה לו אותה התופעה?אני לא מבין למה להסתובב מסביב.יש בעיה במחשב.או שזה הלוח,או המעבד או משהו אחר.אתם מסכימים שזה לא המארז?

ניסיתי גם להחליף מקומות בין בסטיקים ונאדה..אותו הדבר.היום התקשרתי אליו ואני מקווה שיהיה לו 4 סטיקים זהים,ואני מתכוון לעשות ניסוי מקיף.

למה GB לא אומרת שיש בעיה עם זכרונות DS.אני לא מכיר SS של 512.אולי יש.

ואז אני רואה בת'רד אחר את זה:

OMRIJ

אחראי פורום

תגובות: 6,428

[מפרט מחשב]

הוספת 256*2 על לוח שיש בו כבר 512*2

« שלח תגובה #19 בתאריך: אתמול בשעה 14:31:35 »

--------------------------------------------------------------------------------

הזכרונות שלך לא יורדים ל333 בשביל להתאים את הזכונות

אלא בגלל הלוח (יותר נכון בגלל הביוס )

ויש 512MB בתצורה של SS

אז מה קורה :s07: יש או אין??אני לא מכיר אבל הייתי שמח לדעת..

פורסם
  • מחבר

Huh?

קראתי את הסלט הזה שלושה פעמים ואני לא מבין את הקשר.

פורסם

אחי..היה לי אותו הדבר.תקרא טוב את הת'רד שלי ואת מה שצירפתי ותבין את הקשר.המעבד מתנהג בצורה רנדומלית עם 4 סטיקים של 512 והמהירות יורדת ל-333 עם תזמונים משוחררים.

לי יש מעבד 3200 VENICE. ממה שאני רואה מהעובדות בשטח(ולא מענין אותי מה כתוב ומה אומרים) אתה חייב(!!) 4 סטיקים זהים עם אותו התזמון בדיוק!.וחוצמזה לא יעזור לך כל מה שתעשה.אני כבר עשיתי על זה דוקטורט.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את המעבד על AN8SLI ועלה יופי. זאת קפריזה של הלוח השאלה איך לפתור את זה. לא ממש בא לי לזרוק סתם עוד 1000 שקל כדי לקנות 2GB בסטיקים של 1024.

פורסם

תעשה לנו סדר,כי לא הבנתי מה מחובר למה.

לקחת את המעבד והעברת אותו ללוח אחר?למה לא את הזכרונות?לא הבנתי..

פורסם
  • מחבר

הזכרונות והמעבד עובדים על לוח AN8SLI, כל ארבעת הסטיקים נותנים פוסט על 400mhz ותזמונים של 2326 T1.

על DFI NF4 ULTRA-D לא.

יותר ברור?

פורסם

כן,עכשיו ברור.וברורים גם שני דברים:

1.זה לא המעבד

2.זה לא הזכרונות

מה שנשאר זה הלוח.אז השאלה אם זה אותו הצ'יפ למה זה קורה?ניסית אולי לראות מה הביוס האחרון של DFI?או בחוברת שלהם אם יש מגבלה לסוג מסוים של זיכרון/תיזמון.

פורסם

shirNoshe אני לא מבין למה אתה ממשיך עם השטויות שלך

שום דבר במחשבים לא פועל רנדומלית.

תמיד תקבל אותה תוצאה.

קשה לך להבין שהלוח (וליתר דיוק הביוס) קובע באיזה מהירות ובאיזה תזמונים הזכרון יעבוד?

DOGMA

איזה ביוסים ניסית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים