פורסם 2006 במרץ 2619 שנים חחח אני עדיין תלמיד תיכון, וזה סה"כ תרגיל של תיכון, אז נראה לי שיש דרכים קונבנציונליות יחסית לפתור את זה.. מישהו יודע איפה יש הסברים על שיטת ההצבה?וגם אם למישהו יש כוח לכתוב את הדרך בעזרת שיטת האינטגרל בחלקים זה יהיה נחמד...
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים חחח אני עדיין תלמיד תיכון, וזה סה"כ תרגיל של תיכון, אז נראה לי שיש דרכים קונבנציונליות יחסית לפתור את זה.. מישהו יודע איפה יש הסברים על שיטת ההצבה? וגם אם למישהו יש כוח לכתוב את הדרך בעזרת שיטת האינטגרל בחלקים זה יהיה נחמד... את/ה בן או בת? מה נסגר? רשום בפרופיל שלך נקבה, אבל את/ה כותב/ת "תלמיד תיכון".
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים המיניות שלי כ"כ מטרידה אותך? אם אין לך תשובה עניינית לשאלה אז אל תשלח תגובות מיותרות.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים (f(x)*g(x))' = f'(x)*g(x)+g'(x)*f(x)g'(x)*f(x)=(f(x)*g(x))'-f'(x)*g(x)תבצע אינטגרל על 2 האגפיםS(g'(x)f(x))dx = f(x)*g(x)-S(f'(x)*g(x))dxזה הרעיון.יש שם קצת בעיה עם הסוגריים, אך אני מניח שתסתדר..
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לך לויקיפדיה לערך "אינטגרציה בחלקים". יש שם אחלה הסבר.אבל אתה לא צריך את זה לבגרות. אם אתה מוצא תרגיל כלשהו לבגרות שדורש אינטגרציה בחלקים, סימן שאתה מפספס משהו בתרגיל, משהו פשוט בהרבה.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת:e-2x(x2-x)אם אני לא טועה (ומסתבר גם שטעיתי, לא משנה)[left]-2x2e-2x-2xe-2x+e-2x+cלא היה לי כוח לגזור ולבדוק שזה יוצא...אתה מוזמן בעצמך...
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים -0.5x2e-2x*Moses Christ* אתה טועה. התשובה הנכונה היא מה שאני כתבתיבכל מקרה הוא מחפש דרך ולא תשובה סופית וזה פשוט אין לי כוח
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים צודק, התשובה שלי שגויה...משום מה לא ראיתי שמישהו ענה בכל הת'ראד אז ניסיתי את מזלי...נו טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.