עבור לתוכן

איך הנגן הזה sandisk m230

Featured Replies

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372554

??? אני מחפש נגן נורמלי, 512mb שאני אוכל לרוץ איתו, באיזור ה 300 שקל, יש משהו אחר שעדיף בתקציב הזה?

תודה

פורסם

נגן מצויין שיתאים לצרכים שלך.

פורסם

הנגנים של SANDISK לא הכי טובים בעולם

אבל תמיד הכי משתלמים במחיר :xyxthumbs:

ושביל מה שאתה רוצה אותו הוא מצוין

פורסם

שלום אני גם מעוניין לקנות נגן כזה מספר שאלות:

1.הבנתי שיש לו SRS WOW שזה כמו במדיה פלייר ויש שם טרו בס וככה אני תמיד שומע את השירים שלי באוזניות(koss ur20) על טרו בס מלא וזה מאוד משפר את הבאס אז רציתי לדעת אם יש מצב שזה אותה איכות(ואני משתמש בכרטיס הזוועתי REALTEK :kopfpatsch:)

2.יצא לי לשמוע את הiriver ifp790(אחרי חפירה בתפריט בכל אפשרויות הבס הנתונות) ובואו נגיד שהבס היה טוב אבל לא יותר טוב מהמדיה פלייר על טרו בס.וזה נגן שהוא 256 ועולה קצת יותר יקר מהסנסה שהוא 512(380 ולא שווה קניה לדעתי) ואנשים שם בזאפ סתם מסתנוורים(משהו שאני שונא שאנשים מתלהבים ממותגים כמו אפקט הIPOD) שרשום iriver והאיכות לא כזאת מדהימה כמו שכל הביקורות שם טוענות.שמעתי גם את הנגני אצבע הסיניים והצליל לא גרוע כמו שאומרים במידה ואתם משתמשים באוזניות נורמילות אבל כמובן שאין מצב שאני קונה כי האיקולייזר שם מזעזע הורס את האיכות ואי אפשר להגביר באס כמו שצריך.אז אחרי הכל הנגן הזה אמור להיות פחות טוב מIRIVER(למרות שתחושת בטן אומרת לי שזה לא באמת ככה ::)) ויותר טוב מנגן סיני פשוט :screwy:??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים