עבור לתוכן

קצת על הדבר המסריח ביותר בפורום הזהה תיכנסו!

Featured Replies

פורסם

יאוווו איזה פורום של אשכנזים מה אתם משחקים אותה דברים לא חוקים וכל הבולשיט הזה איך הפורום הזה רוצה להיתקדם שיקנו הכל אז חלאז עם החרא כולם פה יודעים שכדי שהפורום יוכל להיתקדם לאינשהו הוא צריך להיות גם עם דברים לא חוקיים כי היום הפורום הכי טוב בארץ שזה רוטר לא משחק אותה כמו הפורום הזה ומשתף הכל חוקי הוא לא חוקי והבעל שלו בזכות זה שהוא לא משחק אותה רק דברים לא חוקים עושה כמה מיליונים כל שנה אז חלאסס אם הבולשיט הזה אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את מנהלי הפורום הזה ואם בא להם לחסום אז בכיף כי גם ככה לא מקבלים פה עזרה בכלום וכולם סתם משחקים אותה עם השטויות של הלא חוקי פרוץ והחרא הזה אם אתם רוצים שהפורום יתקדם כדי שתפתחו אותו טיפה אנילא אומר שזה לא פורום טוב אבל בענין הזה הוא מסריח!!!! : :screwy::kopfpatsch:

פורסם

למה לא מפרסמים פה דברים לא חוקיים? נראה לי יש שתי סיבות:

1. כי זה לא חוקי...

2. כדי שלא יבואו לפה אנשים כמוך.

פורסם

ספור עד 3 הבאן מגיע

פורסם

אתה מוזמן לעזוב אם לא טוב לך, תלחץ על logout.gif

ואל תביט לאחור. :hi:

פורסם
  • מחבר

אחחח אתם רואים זה מה שקורא עכשיו כל אחד שמפחד וישחק אותה איזה מתנשא תעמדו על מה שאתם חושבים ואם אתם חושבים שזה שטויות בכיף אבל לדעתי זה לא שטיות ובאן אממ לא כל כך מפחיד!

פורסם

מה הבעיה שלך עם אשכנזים?.

1. אף אחד לא אמר לך להיכנס לפה.

2. זה פורום ואתר נהדר שלי עוזר יום יום.

פורסם

אחי יש פורום למחשבים שזה HWZONE והוא רוצה להשאר נקי מווארז ודברים לא חוקים על מנת שלא יסגרו תאתר או יתבעו תבעלים

עכשיו יש פורומים כאלה עם ווארז וכ'ו ששם אפשר למצוא תדברים שאתה מחפש ובדר''כ כולנו

בגלל זה האתרים האלה קמים ונופלים

האתרים הגדולים היום הם

flashfxp

edonky

satla-zone

rotter

tornetleech

torrnetbeyts

וכ'ו כנס לשם חפש מה שאתה רוצה לא פה

פורסם

א.לך תלמד עברית

ב.BAN

פורסם

צריך לתלות שלט בכניסה לפורום:

אין כניסה לדפ"רניקים!

פורסם

אני לא יגד שאני לא מוריד משחק וכאלה אבל הפורום הזה עוזר בהרבה דברים שלא קשורים לווראז ואני שמח שזה ככה ואם לא הבנת את זה אולי זה באמת לא המקום בשבילך.

ואין דבר כזה מפחד,הפורום אוסר אז אל דבר על זה,לא נוח לך פשוט תעבור לאחד אחר.

פורסם

למה לא מפרסמים פה דברים לא חוקיים? נראה לי יש שתי סיבות:

1. כי זה לא חוקי...

2. כדי שלא יבואו לפה אנשים כמוך.

אנשים גזענים כמוך לא מקובלים כאן.

ובוא אני אעזור לך למצוא את הדרך החוצה(Banned)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים