פורסם 2006 במרץ 2419 שנים יאוווו איזה פורום של אשכנזים מה אתם משחקים אותה דברים לא חוקים וכל הבולשיט הזה איך הפורום הזה רוצה להיתקדם שיקנו הכל אז חלאז עם החרא כולם פה יודעים שכדי שהפורום יוכל להיתקדם לאינשהו הוא צריך להיות גם עם דברים לא חוקיים כי היום הפורום הכי טוב בארץ שזה רוטר לא משחק אותה כמו הפורום הזה ומשתף הכל חוקי הוא לא חוקי והבעל שלו בזכות זה שהוא לא משחק אותה רק דברים לא חוקים עושה כמה מיליונים כל שנה אז חלאסס אם הבולשיט הזה אני מקווה שההודעה הזאת תעיר את מנהלי הפורום הזה ואם בא להם לחסום אז בכיף כי גם ככה לא מקבלים פה עזרה בכלום וכולם סתם משחקים אותה עם השטויות של הלא חוקי פרוץ והחרא הזה אם אתם רוצים שהפורום יתקדם כדי שתפתחו אותו טיפה אנילא אומר שזה לא פורום טוב אבל בענין הזה הוא מסריח!!!! :
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים למה לא מפרסמים פה דברים לא חוקיים? נראה לי יש שתי סיבות:1. כי זה לא חוקי...2. כדי שלא יבואו לפה אנשים כמוך.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר אחחח אתם רואים זה מה שקורא עכשיו כל אחד שמפחד וישחק אותה איזה מתנשא תעמדו על מה שאתם חושבים ואם אתם חושבים שזה שטויות בכיף אבל לדעתי זה לא שטיות ובאן אממ לא כל כך מפחיד!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מה הבעיה שלך עם אשכנזים?.1. אף אחד לא אמר לך להיכנס לפה.2. זה פורום ואתר נהדר שלי עוזר יום יום.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אחי יש פורום למחשבים שזה HWZONE והוא רוצה להשאר נקי מווארז ודברים לא חוקים על מנת שלא יסגרו תאתר או יתבעו תבעליםעכשיו יש פורומים כאלה עם ווארז וכ'ו ששם אפשר למצוא תדברים שאתה מחפש ובדר''כ כולנו בגלל זה האתרים האלה קמים ונופלים האתרים הגדולים היום הםflashfxpedonkysatla-zonerottertornetleechtorrnetbeyts וכ'ו כנס לשם חפש מה שאתה רוצה לא פה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני לא יגד שאני לא מוריד משחק וכאלה אבל הפורום הזה עוזר בהרבה דברים שלא קשורים לווראז ואני שמח שזה ככה ואם לא הבנת את זה אולי זה באמת לא המקום בשבילך.ואין דבר כזה מפחד,הפורום אוסר אז אל דבר על זה,לא נוח לך פשוט תעבור לאחד אחר.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים למה לא מפרסמים פה דברים לא חוקיים? נראה לי יש שתי סיבות:1. כי זה לא חוקי...2. כדי שלא יבואו לפה אנשים כמוך.אנשים גזענים כמוך לא מקובלים כאן.ובוא אני אעזור לך למצוא את הדרך החוצה(Banned)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.