פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו...נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים.בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים.הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר).היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר...מישהו פרטי אולי מוכר?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים יש לך את אותו מארז גם של ANTEC..תבדוק אם פנדה (או כול חנות אחרת) אם אתה יכול לקנות בנפרד או משהו...אבל אם אני לא טועה יש רק 4 כוננים (זאת אומרת 8 מסילות כאלה..)..ואתה מקבל עם המארז ככה שאיך אין לך מספיק כאלה.??
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר אני מאמין שבאו מספיק, כנראה שבמשך הזמן הם נאבדו לי.מה זה חשוב אבל?אני פשוט צריך את הפלסטיקים האלה...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים זה לא אותו הדבר..תסתכל למה שאתה נתת זה עם 6 חורים והוא עם 4 חורים ונראה לי יותר קצר. בכל מקרה,תגיד לי מה מהם ואני אנסה להשיג לך.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר את התמונה שאני הבאתי עם ה12 מקלות, זה בדיוק בדיוק מה שיש לי... אגב, עקורית גם 4 יספקו אותי, אבל אני מוכן ללכת גם על איזה 10 ככה אם תשיג, בכיף שלי (:
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים גם מה שאני הבאתי יתאים, פשוט אין עוד חור בין שני החורים האחרים כמו בתמונה שvatos הביא... זה לא כזה משנה, הם מאותו בסיס אנטק\צ'יפטק\אנרמקס\סופרטלנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.