פורסם 2006 במרץ 2519 שנים כן אני יודע חחחח בשביל זה יש את הביןס השניזה פשוט היתה שאלה בנפרד שחכתי להפריד את הפסקאות
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים חחח אוקי קודם כל מה שהסברת לי על ה BLANK CMOS CHIP הבנתי קאפישעכשיו שאלה נפרדתאיך אני מזהה את הביוס הראשי ואת הביוס השני בלוח שלייש לי אחד עם מדבקה של DUAL BIOS עליו והשני מדבקה כסופה עם דברים כתובים בנורא קטן... חחחחח
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר תודה רבה לכול מי שהגיב...שנית לעדכן לביוס האחרון NF4LDB14.ZIP מתקן את הבעייה:Support AMD Athlon 64 FX60 CPUsולי יש Dual Core לכן לא יודע אם כדאי לעדכן ל Bios הזה(ד"א העידכון האחרון כולל גם את העידכון לפניו נכון? N4D623-3.zip)ובמה כדאי להשתמש לצריבת Bios ב WinFlash או DiamondFlash Image for BIOS?ושאלה אחרונה האיזור של ה PWTMP בלוח איפה הוא ממוקם כי הטמפרטורה שלי שם היא 40C
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים חחח אוקי קודם כל מה שהסברת לי על ה BLANK CMOS CHIP הבנתי קאפישעכשיו שאלה נפרדתאיך אני מזהה את הביוס הראשי ואת הביוס השני בלוח שלייש לי אחד עם מדבקה של DUAL BIOS עליו והשני מדבקה כסופה עם דברים כתובים בנורא קטן... חחחחחהכתוב בקטן זה הראשי, ה-DualBios זה הגיבויתודה רבה לכול מי שהגיב...שנית לעדכן לביוס האחרון NF4LDB14.ZIP מתקן את הבעייה:Support AMD Athlon 64 FX60 CPUsולי יש Dual Core לכן לא יודע אם כדאי לעדכן ל Bios הזה(ד"א העידכון האחרון כולל גם את העידכון לפניו נכון? N4D623-3.zip)ובמה כדאי להשתמש לצריבת Bios ב WinFlash או DiamondFlash Image for BIOS?ושאלה אחרונה האיזור של ה PWTMP בלוח איפה הוא ממוקם כי הטמפרטורה שלי שם היא 40Cאם כבר אתה מעדכן תעדכן להכי אחרונה.וכן כל עידכון כולל את הקודמים לו.PWM זה האיזור של הייצוב חשמל שנמצא ליד הזכרונות.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תודה ליאור דבר שני אל תדאג 40 מעלות זה עדיין לא מדאיג (אפשר לקבל טמפ יותר נמוכות מזה אבל אל תדאג)
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אתה עדיין בטווח של הסביר ביותראבל אם אתה מודאג אתה תמיד יכול לכוון עליו מאוור אם המאווררים לא זורקים עליו אויר אתה תמיד יכול לעשות איזה מוד קטן ולשים מאוור קטן מכוון עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.