פורסם 2006 במרץ 2419 שנים יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Biosבעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות:1. Patch Dual-Core CPU performance problem.2. Add Errata 123 option.3. Add ACPI SRAT optionיש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים יש לך שאלה קצת יותר ספציפית?המון אנשים פה בפורום עדכנו (בין השאר) לביוס הזה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים עדכנו לביוס הזהכי זה הביוס הרשמי האחרוןוכמו שראית הוא מסדר בעית ביצועים עם מעבד כפול ליבה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים במקרה של הלוח הספציפי הזהזה תלויאם אתה עושה אוברקלוק אולי יש ביוס שיתן לך להגיע רחוק יותר
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני מעדכן כי זו סטיה. אני חייב להחזיק בביוס/דרייבר/עדכון אבטחה העדכני ביותר.אני כרגע עם הביוס הרשמי ששוחרר ב14 בנוב' 05', העדכני ביותר.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני לא הייתי נוגע בביוס אם אין לך בעיה אבל אם אתה רוצה לעדכן אין בעיה GO AHEAD רק אל תשכח לעשו גיבוי בהצלחה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מה שיפה ב Ultra D זה שמצרפים אליו כלי לשליפת ביוסים. עזר לי מאוד כאשר בטעות צרבתי את הביוס של ה DFI על ה ASUS A7N8X הישן שלי
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מה ג'אמפרים?האמת כשאני חושב על זה הוא יכול אולי להוציא גם ג'אמפרים - אבל לדעתי הוא מיועד להוצאת ביוסים ידנית.כשהזמנתי כלי כזה בעבודה מטייוואן זה בדיוק מה ששלחו לי ועובד מצויין.וזה בדיוק מה שקיבלתי עם הלוח של DFI.בכל מקרה, למי שלא ידע - אני לא יודע מה עם ג'אמפרים, אבל זה מצויין בשביל להוציא ביוסים בלי להרוג להם את הרגליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.