פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אז ככה, יש לי חבר, שמתווכח איתי וחושב שג'אווה(תכנות - java) זה מקצוע קשה יותר מפיזיקה. תצביעו בבקשה בכנות, ולא, זה לא ת'רד לבדיחות, זהו ת'רד רציני לכן בבקשה תשמרו את הציניות והבדיחות בצד. כמו כן, נשמח לקבל תגובות למה בדיוק המקצוע שבחרתם קשה יותר מהשני, תודה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים 5יח"ל פיזיקה זה כנראה המקצוע הכי קשה שאפשר לגשת אליו לבגרות בתיכונים בארץ.java זה ממש קל. אני למדתי C#, שבבגרויות זה הנשוא המקביל לjava (אותו שאלון ל2 השפות), ואני גם לומד פיזיקה, ופיזיקה זה בכמה רמות יותר קשה.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הכל תלוי באיזה רמהבטכניון תואר בפיזיקה נחשב לתואר הכי קשה ובוודאות הוא קשה יותר מתואר במדעי המחשבאבל קשה תלוי גם באדם, מה שקשה לאדם אחד לא תמיד קשה לאחר...
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים למעשה מתמטיקה 5 יח"ל יותר קשה מפיזיקה 5כי פיזיקה מתאים לכאלה שלומדים גם 4 יח"ל מתמטיקהאבל אפשר לתת לשנינהם מקום של כבוד בפסגהלגבי JAVA לתכנת בJAVA זה לא קשההקטע בתכנות הוא לא לתכנת ולהצליח לבנות דברים אלא לתכנת יעיל חכם ומהירככה שנורא קשה לשפוט את זה אבל סתם לתכנת ולדעת JAVA זה לא באמת קשה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לדעתי 5 פיזיקה יותר קשה מ5 מתמטיקה...ובכלל נראה לי ש5 יח"ל פיזיקה יותר קשה מכל מקצוע אחר.ד"א היום קיבלתי 18 במבחן בפיזיקה :-X. איזה מזל שיש עוד שנה לבגרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.