עבור לתוכן

לא מצליח להגדיל Partition

Featured Replies

פורסם

הדיסק שלי מחולק לשלוש.

אני רוצה להקטין שני מחיצות כדי להגדיל את המחיצה הראשית - עליה מותקנת מערכת ההפעלה.

כשניסיתי לבצע את הפעולה עם PartitionMagic הפעולה הצליחה עם הקטנת שתי המחיצות,

אבל נכשלה בהגדלת המחיצה הראשית.

כרגע יש לי שתי מחיצות קטנות יותר, מחיצה ראשית באותו גודל - ושטח נוסף לא מנוצל (בין הראשית לשניה).

כשאני מנסה להגדיל את המחיצה הראשית אני מקבל הודעת שגיה מה-PM:

FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALOCATION FOR FILE.

מה זה אומר ?

האם יש דרך נוספת לבצע את השינוי, מבלי לפרמט את המחשב ?

תודה.

פורסם

זה אומר שהמחיצה שאתה רוצה להוסיף לה מקום לא אותה כנולוגיה (או איך שקוראים לזה) כמו המחיצות האחרות, אתה פשוט יכול לפרמט את המחיצה בנפרד ולא את כל המחשב וכשאתה מפרמט תשים לב ותתאים את הטכנולוגיה הנכונה..

פורסם

אהלן,

קודם כל אני לא ממליץ לך להשתמש ב-partition magic. יש דרך יותר קלה ויותר נוחה לחלק את הדיסק הקשיח דרך ה- windows.

תלחץ על הלחצן הימני על my computer, ותכנס ל-manage. שם תיכנס ל- disk managment, וזה ייתן לך לעשות הכול - לחלק, להגדיל ולהתקין את הדיסקים בקלי קלות, כאשר שוב, אתה תצטרך לפרמט רק את החלק שאתה משנה את הגודל שלו, ולא את כל המחשב.

תיהנה.

פורסם

קיצר אחי אם לא הבנת הם באים להגיד לך שבגלל המחיצה אחת שלך היא NTFS והשנייה היא FAT32 אז אתה לא יכול. אתה חייב לפרמט, אבל כשאתה מפרמט תעשה שכל המחיצות יהיו NTFS וזהו, הכי טוב

פורסם

לPARTITION MAGIC אין בעיה לעבוד עם מחיצות מסוגים שונים

ואין צורך לפרמט.

הכלי של WINDOWS לא יעזור כי הוא לא יתן לו להוסיף את השטח הלא מחולק למחיצה קיימת בלי למחוק אותה.

מה המספר שגיאה שאתה מקבל?

פורסם
  • מחבר

טוב חברה, תודה רבה על התגובות.

בקשר למה שנאמר - כל שלושת המחיצות הן באותו הפורמט.

הצלחתי בסופו של דבר (ודיי בקלות) להתגבר על הבעיה ע"י השימוש בתוכנת PARTITION MENEGER.

מאוד פשוט וקל - ולא עשה שום בעיות.

תודה על התגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים