פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר נכון יותר תאורה היתה משפרת את התמונה אבל הנורת פלורסנט שלי לא עובדת :-\בכל מיקרה תודה נקווה שאם הזמן אני ישפר עוד קצת.. ואולי אני יקנה מצלמה טיפה יותר מקצועית...אהבתי את ההגדרה R0cKF0rD!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים כה ועומק שדה רדוד ככל האפשר בצילומי מאקרו, זה כמעט כמו אור*זמה.מה הכוונה ברדוד? שיש הרבה או קצת?
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אם המנורה לא עובדת, אפשר לעשות את זה בפוטושופ בעזרת Curves...מה שיצא לי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים התיקון טוב... אכן ברגים, איכותי ונעים לעין, אבל... עדיין מדובר רק בברגים ואין לצאת מפרופורציות זרוק עליהם חלודה, מים, אבק תכה בהם בפטיש, שיהיה קצת התרחשות זה רק משדרג...
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר התיקון טוב... אכן ברגים, איכותי ונעים לעין, אבל... עדיין מדובר רק בברגים ואין לצאת מפרופורציות זרוק עליהם חלודה, מים, אבק תכה בהם בפטיש, שיהיה קצת התרחשות זה רק משדרג... לא היה לי חלודה, מים, אבק.. אבל חול יש אז עשיתי תיקון קטן לפי דעתי לא יצא משהו אבל בכל מיקרה אני ישמח לשתף אותכם.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים קודם כל זה הרבה יותר טוב לדעתי...דבר שני עם קצת דמיון וזויות היית הופך את הברגים האלה למקדחים, ועושה ממש סצינה מטורפת... ואולי זה אני והדימיון שלא מפסיק לעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.