פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה:הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח...האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות?בתודה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים ככה זה אמור להיות ככה זה גם ב-Freezer 64 בלי בקשר לשאלה של פותח הת'רד: לפי הבנתי אפשר לסובב את החלק עם ההיטסינק לכיוון רצוי. איך עושים את זה??!!? לא הבנתי מהשירטוטים של AC....
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים בלתי אפשרי בעלילאז כל בעל LAN PARTY NF4 DFI תקוע עם פריזר שדוחף את האויר על הכרטיס מסך או גג המארז??
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מה פתאום?ה-Freezer64 נתפס על הבליטות בפלסטיק של הסוקטב-DFI הם מכוונים אל ה-I/O Panel ולצד השנידווקא בלוח הזה הוא לא דוחף את האוויר לכרטיס מסך או לספקבניגוד לכמה אחרים שהתנסיתי איתם
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מה פתאום?ה-Freezer64 נתפס על הבליטות בפלסטיק של הסוקטב-DFI הם מכוונים אל ה-I/O Panel ולצד השנידווקא בלוח הזה הוא לא דוחף את האוויר לכרטיס מסך או לספקבניגוד לכמה אחרים שהתנסיתי איתם הנה תמונה של ההתקנה שלו על ה-DFI. פה המאוורר דוחף אוויר כלפי מעלה.http://www.velocityreviews.com/forums/attachment.php?attachmentid=76&stc=1&d=1137126968פה כתוב שניתן לסובב אותו (רק שאני לא מבין איך....)http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Freezer64Pro/2
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים רק ה-Freezer64 Pro הוא ככהולפי הבנתי מסובבים ע"י הברגה החוצה של 4 הברגים המחברים את הפלסטיק השחור, סיבוב והברגה
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים רק ה-Freezer64 Pro הוא ככהולפי הבנתי מסובבים ע"י הברגה החוצה של 4 הברגים המחברים את הפלסטיק השחור, סיבוב והברגהOK את זה הבנתיאבל אני לא רואה למה אני מחבר את הפלסטיק השחור אחרי הסיבוב.....יש תמונות או משהו...... :-\
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לאותו מקום שהוצאת אותו משםרק מסובב(או שלא מסובב אם אתה לא מפרק אותו מהחלק של הבלוק)
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים לאותו מקום שהוצאת אותו משם רק מסובב (או שלא מסובב אם אתה לא מפרק אותו מהחלק של הבלוק) שמע.... אני פשוט לא רואה את זה יש תמנוות או שרטוטים של שני המצבים?? במצב הנוכחי חום מהסינק מחמם לי את הכרטיס מסך בטירוף
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים תפרק את הקירורתפרק את הפלסטיק השחורתסובב אותו כמו שהוא ב-90 מעלות ותבריג שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.