פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הגיע הקיץ(או לפחות החום שלו) ואחרי 20-25 דק' עם היד על העכבר, היד מתחילה להזיע וזה מעצבן חושרמוטה! מתעוררת השאלה: איך אתם מקררים את היד בזמן עבודה רצופה מול המחשב? יש לי מאוורר 5ס"מ שעובד על 12V אבל אם אני אעשה את המוד של החורים בעכבר ואת המאוורר בתוכו, אז הוא לא יעבוד (יש שם רק 5V)... יש לכם פיתרונות אחרים? זה קורה גם לכם? ??? : :-X ;D
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים יש עכברים שבאים עם מאורר בפנים, דווקא נראה לי נחמדאגב, ניסית להפעיל את המאורר עם 5V? אולי הוא לא יעבוד הכי טוב,אבל יכול להיות שעדיין יעשה קצת רוח וזה יהיה נחמדחוץ מזה, תנסה למצוא מאורר שעובד על 5V, או שתכניס כבל עם 12Vלתוך העכבר איכשהו
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר יש את זה הרבה בתקופה, זה הלחות.. זה לא מפריע, זה יותר נחמד.. : איזו לחות? אני גר בירושלים :-\
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אכן גם אני ירושלמי, וגם לי זה מפריעאם כי לא מאוד מפריע לי, רק אחרי איזה שעה במחשבאו משהו כזה, ולא תוך 20 דקות
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אל תשימו מאוורר בעכבר או תקנו אחד עם מאוורר אתם תדפקו לעצכם את פרק היד!הסבר בבקשה מר. כלב גדול
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים חורף קיץ לא משנה אני אף פעם לא מזיע בידיים חוץ במשחקים כמובן אז זה באמת מעצבן
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לא יודע מה איתכם, אבל יש מקלדות שמקררות את הידיים, מין זרם אוויר חלש חח. אצל חבר שלי >< לגבי העכבר, קח מגבת תנגב מידי פעם, אבל אצלי זה לא קורה בזמן האחרון P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.