עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור של המערכת ביתית שלי לכרטיס קול שלי Audigy 2 Value

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, יש לי תחושה שאני ממש לא מנצל את המערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית.

בידי הכטיס קול Audigy 2 Value (בתמונה)

creative_sound_blaster_audigy_2_value_card.jpg

והרסיבר הבא:

RazUp_277768.JPG

והמערכת רמקולים הבאה (5.1) - בתמונה זה רק אחד הרמקולים קדמיים:

RazUp_933397.JPG

בקיצור אני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לחיבור הירוק בכרטיס קול ומתפצל לשני חלקים (ירוק ואדום) שאותם אני מחבר לחיבורים הקדמיים של הרסיבר(ראו בתמונה למעלה). ויש לי תחושה מאוד חזקה שאני לא מקבל את הרמת סאוד שאני יכול לקבל. תמונה של הקבל:

RazUp_57057.JPG

השאלה שלי היא אם אכן, אני לא מקבל את האיכות סאונד שאני יכול לקבל, מה אני צריך לעשות, איזה כבל אני צריך לקנות ואיפה? לפי מה שהבנתי מכמה מקומות כדי לי לקנות איזה כבל דיגיטלי או משהו כזה ולחבר אותו לחיבור הלבן( או כתום?) בכרטיס קול שלי ואז אני יוכל לשמוע כמו בנאדם. אשמח לדעת אם כן איפה אני יכול להשיג את הכבל הזה ואם בכלל יש אפשרות להשיג אותו ברשתות מוכרות כמו הום סנטר, אייס או שזה כבל נדיר וצריך חנות מיוחדת..

וכדי שאני ימנע מעוד שאלה עתידית, במידה וקניתי את הכבל, לאן אני צריך לחבר אותו מאחורי הרסיבר?, ראו תמונות:

RazUp_880372.JPG

RazUp_655415.JPG

תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אתה גם ככה שומע רק בסטריאו אז זה לא משנה אם זה באנלוגי או דיגיטלי.אני מחובר אנלוגית עם המערכת שלי.

פורסם
  • מחבר

אתה גם ככה שומע רק בסטריאו אז זה לא משנה אם זה באנלוגי או דיגיטלי.אני מחובר אנלוגית עם המערכת שלי.

אני שומע שירים, אבל אני גם רואה הרבה סרטים במחשב

http://ym.shishlik.net/index.php

וכולם DVDrip עם AC3 :-\

פורסם

יש לך אבל רק 2 רמקולים לא?

פורסם
  • מחבר

יש לך אבל רק 2 רמקולים לא?

לא יש לי 2 רמקולים קדמיים כמו זה שבתמונה, 2 רמקולים אחורים ואחד אמצעי כזה אחורי

פורסם

אם הכל מחובר כמו שצריך ואתה שומע סראונד אז מה הבעיה?

ואיזה רסיבר זה?

פורסם
  • מחבר

אם הכל מחובר כמו שצריך ואתה שומע סראונד אז מה הבעיה?

ואיזה רסיבר זה?

לא יודע קניתי אותו לפני איזה שנה אבל הוא רסיבר טוב לפי מה שהבנתי...

הוא עלה לי אז בסיבות ה-1500 ש"ח..

פורסם

מי היצרן?

השם מופיע בחזית למעלה....בצד שמאל

פורסם

לפי מה שרשום על המגבר בתמונה זה:

רסיבר 6.1 ערוצים מבית YAMAHA דגם RX-V440

רסיבר בעל 6 ערוצי הגברה והספק 6x110W

הרסיבר פועל בטכנולוגיית Digital ToP-ART 6x110Watts

בעל מפענחים Dolby Prologic II 96kHz/24Bit, Dolby Digital,DTS, Dolby Digital EX, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO 6.

הרסיבר מהסדרה החדישה ביותר של חברת YAMAHA עם 6 ערוצי הגברה הבנוי בטכנולוגית Digital ToP-ART (Total Purity Reproduction Technology) המבטיחה הבערת סיגנל בדרך הכי קצרה לקבלת צליל נקי מעיוותים.

המפענח החדש Dolby Prologic II מאפשר השמעת שידורי טלוויזיה ורדיו כמו כן תקליטורי CD בכל 6 ערוצי הגברה.

הרסיבר מוכן לשימוש בסטנדרטים החדשים DTS ES-Matrix, DTS-NEO 6, DTS-ES Discrete 6.1 וגם Dolby Digital Extended וכולל יציאות קדם מגבר בכל ערוצי הגברה

הרסיבר בנוי בקונפיגורציה חדשה של 32-Bit LSI (YSS-938-32) המאפשרת ריכוז של מפענחים בכרטיס אחד כדי למנוע Digital Jitter המשפיע באופן שלילי על איכות הקול.

הרסיבר כולל Test Tone Generator להשגת איזון מושלם בין הרמקולים.

תכונות עיקריות:

הרסיבר כולל מפענחים Dolby Prologic II 96kHz/24Bit, Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-NEO 6.

לרסיבר DSP Processor בעל 24 מצבי סראונד ו44 וריאציות, 9 תוכניות Cinema DSP, DTS Digital Surround, Dolby Digital.

5 תוכניות HI-FI DSP.

מצב Quad-Field Cinema DSP ליצירת שדה אקוסטי תלת מימדי.

מפרט טכני:

הספק מקסימום 6x110 Watt מאפשר חיבור רמקולים עם אימפידנס עד 2 אום.

כניסה ויציאה Component Video

כניסה אופטית וקואקסיאלית.

4 כניסות A/V.

2 כניסות אודיו.

יציאת סאב וופר עם Low-Pass Filter.

בורר Speaker A/B.

שלט רחוק חכם.

רדיו עם 40 תחנות קבועות.

מחברי Hard Duty Binding Post לחיבור כבלים לרמקולים

צבע הרסיבר- שחור

מידות בס"מ: ר- 43.5, ג- 16.1, ע- 39

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

לפי מה שרשום על המגבר בתמונה זה:

רסיבר 6.1 ערוצים מבית YAMAHA דגם RX-V440

רסיבר בעל 6 ערוצי הגברה והספק 6x110W

הרסיבר פועל בטכנולוגיית Digital ToP-ART 6x110Watts

בעל מפענחים Dolby Prologic II 96kHz/24Bit, Dolby Digital,DTS, Dolby Digital EX, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO 6.

הרסיבר מהסדרה החדישה ביותר של חברת YAMAHA עם 6 ערוצי הגברה הבנוי בטכנולוגית Digital ToP-ART (Total Purity Reproduction Technology) המבטיחה הבערת סיגנל בדרך הכי קצרה לקבלת צליל נקי מעיוותים.

המפענח החדש Dolby Prologic II מאפשר השמעת שידורי טלוויזיה ורדיו כמו כן תקליטורי CD בכל 6 ערוצי הגברה.

הרסיבר מוכן לשימוש בסטנדרטים החדשים DTS ES-Matrix, DTS-NEO 6, DTS-ES Discrete 6.1 וגם Dolby Digital Extended וכולל יציאות קדם מגבר בכל ערוצי הגברה

הרסיבר בנוי בקונפיגורציה חדשה של 32-Bit LSI (YSS-938-32) המאפשרת ריכוז של מפענחים בכרטיס אחד כדי למנוע Digital Jitter המשפיע באופן שלילי על איכות הקול.

הרסיבר כולל Test Tone Generator להשגת איזון מושלם בין הרמקולים.

תכונות עיקריות:

הרסיבר כולל מפענחים Dolby Prologic II 96kHz/24Bit, Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-NEO 6.

לרסיבר DSP Processor בעל 24 מצבי סראונד ו44 וריאציות, 9 תוכניות Cinema DSP, DTS Digital Surround, Dolby Digital.

5 תוכניות HI-FI DSP.

מצב Quad-Field Cinema DSP ליצירת שדה אקוסטי תלת מימדי.

מפרט טכני:

הספק מקסימום 6x110 Watt מאפשר חיבור רמקולים עם אימפידנס עד 2 אום.

כניסה ויציאה Component Video

כניסה אופטית וקואקסיאלית.

4 כניסות A/V.

2 כניסות אודיו.

יציאת סאב וופר עם Low-Pass Filter.

בורר Speaker A/B.

שלט רחוק חכם.

רדיו עם 40 תחנות קבועות.

מחברי Hard Duty Binding Post לחיבור כבלים לרמקולים

צבע הרסיבר- שחור

מידות בס"מ: ר- 43.5, ג- 16.1, ע- 39

מקווה שעזרתי

:o :o :o

מישהו אבל אולי יכול להסביר לי לומר לי איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשמוע איתו באמת כמו שאני יכול לשמוע איתו?

בעע אני לא מבין בזה כלום זה נחמד שיש לי רסיבר טוב אבל זה חרא שאני לא מנצל אותו בגרוווש..

פורסם

תקשיב, אתה סה"כ צריך כבל שהוא RCA משני צדדיו, לחבר אותו ליציאה הדיגיטלית בכרטיס שהיא היציאה הלבנה, ואז לחבר אותו לCOAXIAL ברסיבר וזה הכל.

דרך אגב, הייתי ממליץ לך להרחיק קצת יותר את הרמקולים מהקירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים