פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אבל כבר היום יותר זול לייצר בסין מאשר בארץובטח יותר זול מאשר לייצר באנגליה ובארה"ב.לפי מה שאתה מתאר, כבר מזמן לא היו צריכים להישאר תעשיות באף אחת מהמדינות האלו (ובישראל)ואיך עם 4500 ש"ח כח הקניה שלך נשאר כמו עם 3500 ש"ח?איזה תעשיה גדולה נשארה במדינות המערב?בדקת לאחרונה מה כתוב לך על הכרטיס מסך, על המעבד, או על ה-DVD הביתי שלך?מה עם הטלוויזיות? מוצרי אלקטרוניקה וחשמל?ארנקים ומוצרי עור?מה נשאר במערב חוץ ממפעלי מו"פ ומוצרים שאתה יכול בקושי להתמודד עם היצרנים מחו"ל בגלל העלויות שינוע הגבוהות (למשל מכוניות)?
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים ברור שהרבה תעשיות כבר עברו לשםאבל אלו שלא עברו, גם להם היה משתלם לעבוראז למה הם לא עוברים?ולמה שיעברו אחרי שיגדילו את שכר המינימום?ואפשר לפתור את הבעיה שאתה מציגתעשיות שהן עתירות עבודה יקבלו סיוע ממשלתי כמו הפחתה במסים
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים כמו שאמרתילא לכולם משתלם לעבורלתעשיית הרכב לאירופה (וולקסווגן לדוג') משתלם לעבור מגרמניה לסין ולשאת בעלויות השינוע? לא
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אז המפעל של "סופה" בנצרת יעבוראגב זה מטומטם מאוד לייצר במודע אינפלציה ואחרי זה לנסות להתמודד איתה (כמו שאמרת, כלכלה זה לא מתמטיקה)
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אבל זה מה שאתה לא מביןהעלאת שכר מינימום לא מייצרת אינפלציה(אני פשוט טענתי שגם אם כן יש כלים להתמודד עם זה).וכמו שאמרתי, לתעשיות עתירות עבודה ניתן לעזור ע"י הקלה במיסים
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים העלאת שכר המינימום גורמת באופן ישיר לאינפלציהושובזה מטומטם ליצור אינפלציה ואח"כ לנסות לשלוט בהזה מטומטם להקטין את שווי השקל רק בשביל האשליה שעובד בשכר מינימום ירוויח יותר
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני יכול להבין למה ההגיון אומר לך את זהאבל מבחינה כלכלית זה פשוט לא נכון.אני אשמח לראות מודל אחד בכלכלה שמצביע על עלייה באינפלציה כתוצאה מהעלאת שכר מינימוםגם דוגמאות מרחבי העולם יתקבלו בברכה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר העלאת שכר המינימום גורמת באופן ישיר לאינפלציהושובזה מטומטם ליצור אינפלציה ואח"כ לנסות לשלוט בהזה מטומטם להקטין את שווי השקל רק בשביל האשליה שעובד בשכר מינימום ירוויח יותרלפי ההצלחות שנתנו בקמפיין של עבודה על US וUK שהעלו להם את השכר...מה אתה יכול להגיד על זה?גם שם יש אנפלציה ושפל כלכלי נכון?
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני יכול להבין למה ההגיון אומר לך את זהאבל מבחינה כלכלית זה פשוט לא נכון.אני אשמח לראות מודל אחד בכלכלה שמצביע על עלייה באינפלציה כתוצאה מהעלאת שכר מינימוםגם דוגמאות מרחבי העולם יתקבלו בברכההוכחתי לך איך זה גורם לתגובת שרשרת שבסופה אינפלציהלפי ההצלחות שנתנו בקמפיין של עבודה על US וUK שהעלו להם את השכר...מה אתה יכול להגיד על זה?גם שם יש אנפלציה ושפל כלכלי נכון?תחזור כמה עמודים אחורה ותקרא קצת ממה שכותב סבר פלוצקראתה לא יכול להשוות מה שהיה בבריטניה וארה"ב לישראלבישראל כוח הקנייה של מי שמשתכר שכר מינימום יותר גבוה מאשר אותו אחד שמשתכר שכר מינימום בארה"ב או בבריטניה
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר מי שמאמין למה שאומרים בקמפיינים של בחירות באמת צריך להתבגר דחוף.מה הקשר? נתנו שם עובדות!ואם אתה מתייחס לזה לשא יתנו שכר מינימום של 1K$ אז לדעתי כן יתנו וזה יהיה תנאי בכניסה של העבודה לממשלת קדימה.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הוכחתי לך איך זה גורם לתגובת שרשרת שבסופה אינפלציהאתה לא יכול לקרוא למה שכתבת הוכחהאין לזה אחיזה במציאות.לא לקחת בחשבון גידול בהכנסות ועזרה (אם יש צורך) מהממשלה ע"י הקטנת חבות המס.מי שמאמין למה שאומרים בקמפיינים של בחירות באמת צריך להתבגר דחוף.לא משנה איך תסתכל על זה ומה יהיו תוצאות הבחירותשכר המינימום יעלה לאחר הבחירות
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אתה לא יכול לקרוא למה שכתבת הוכחהאין לזה אחיזה במציאות.לא לקחת בחשבון גידול בהכנסות ועזרה (אם יש צורך) מהממשלה ע"י הקטנת חבות המס.לא משנה איך תסתכל על זה ומה יהיו תוצאות הבחירותזאת בהחלט הוכחהוהגדלת את ההכנסות, אבל הגדלת את ההוצאות לפחות באותו שיעורוזאת חביבי, אינפלציהאתה לא מרוויח יותר, זה סתם נראה לך שאתה מרוויח יותרומי אמר משהו על עזרה מהממשלה?עמיר פרץ חושב שהעסקים הקטנים-בינוניים זאת פרה שאפשר לחלוב אותה ולשחוט אותה עד הסוף
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים נו יופי, תגיש מועמדות לפרס נובל בכלכלה כי ברגע זה המצאת מודל כלכלי חדש.שכר המינימום קבוע כבר המון זמןהוא נשחק כל שנה בעקבות האינפלציההמעסיקים והחברות מקבלים הטבה כל שנה בצורת ירידה במס חברות(לפני שנה היה 36% עד 2009 הוא יהיה 25%)אני בכלל לא מבין איך קבעת שההכנסות וההוצאות יגדלו באותו שיעורקח קצת חומר לקריאהhttp://www.nrg.co.il/online/16/ART/831/627.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.