פורסם 2006 במרץ 2519 שנים רוב מי שמעלים מס מצהיר נמוך מאוד או לא מצהיר בכלל (למשל זאב רוזנשטיין)שינוי של עוד כמה אחוזים במס המקסימלי לא ישנה את זה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מה? לא הבנתי מה הנקודה שלך.. העובדה היא שברגע שהורידו את המס - יותר אנשים הצהירו על ההכנסה האמיתית שלהם (ולא, למשל, להעלים 10-20 אחוז פה ושם) כי במילא יצא להם לשלם אותו דבר (רק שהפעם הם לא מסתכנים) ובפועל ההכנסות מהמיסים עלו..האמת שאני לא יכול לשלוח אותך להוכחות בקשר לזה, כי לא ראיתי את זה בעצמי.. אאל"ט איסתרא כתב את זה פעם, ואני נוטה להאמין לו שהוא יודע על מה הוא מדבר.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מי שהצהיר על הכנסות יותר נמוכות מההכנסות בפועל יצהיר יותר בוודאיאבל הכרישים הגדולים נמצאים דווקא בתחתית ההצהרות
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים הוכחות בבקשה.סליחה, פעם באה שאני אלך לסופר בגרמניה אני אלך ואצלם לך את התוים של המחירים.בכל מקרה, קילו בשר בקר עלה 99 סנט בסופר הכי זול. באותו סופר, לחמניה מלחם מלא (איכות אחרת מכאן) 19 סנט (60 סנט אם קונים 6), בקבוק בירה תוצרת מקומית 59 סנט (ממוצע). לא זוכרת מחירים של ירקות כל כך אבל דווקא ירקות שם, בחלקם יותר יקרים או כמו בארץ. סיגריות - 4 יורו לתוצרת חוץ ו-2.10 עד 3.50 תוצרת מקומית.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תקסולי המס אכן עלו עם ירידת המיסיםגם בגלל הצמיחהוגם בגלל שאכן יותר אנשים מדווחים כאשר שיעור המס נמוך יותר
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אבל אתה מסכים איתי שמי שמרוויח מיליונים בשחור לא ידווח רק בגלל שהורידו את סף המס מ-51% ל-49%?מי שמעלים את רוב המס זה הכרישים הגדולים שלא מדווחים בכלל / מדווחים מעט
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים זה לא עניין של להסכים או לאזה עניין של עובדה.זה מבוסס על תיאוריה כלכלית שנקראת עקומת לאפר
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אבל אתה מדבר על כאלה שמורידים את ההצהרות בשביל לשלם אחוז נמוך ולא על כאלה שמעלימים מיליונים
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מן הסתםאם התקבולים עלו ושיעורי המס ירדואמנם עקומת לאפר שנויה במחלוקתאבל ביבי/האוצר טוענים שהיא עובדת בישראלויש בזה הגיון לאור שיעורי המס הגבוהים.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מן הסתםאם התקבולים עלו ושיעורי המס ירדואמנם עקומת לאפר שנויה במחלוקתאבל ביבי/האוצר טוענים שהיא עובדת בישראלויש בזה הגיון לאור שיעורי המס הגבוהים.אז זהו, שלאמי שהעלים הכל או הרוב ממשיך להעלים את הרוב
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים ברור שתמיד יהיו כאלו שיעלימו מסועדייןהורדת שיעור המס גורמת ליותר אנשים להצהיר (או לאנשים להצהיר על יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.