פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרימצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט.השאלות שלי:איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל?ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/SE440BX2/יש לך שם הכלנראה לי שיש לך 98 רגיל, אבל המידע די חלקי
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר הבעיה היא שבאיתחול עד שהוא מזהה את הדיסקים הקשיחים ואת הסי די לוקח המון זמן (בערך דקה וחצי)וגם הוא נותן הודעה לפני שהוא מנסה לזהות: SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תאמת זה נשמע כמו בעיה של דריבר משהו לא מותקן טוב או גרסא לא נכונה אולי אני הייתי מנסה לחפש דריברים אחרים או פירמוט של המחשב ורק אז אם עדיין לא עובד לנסות את הביוס בקיצור תשאיר את הביוס בסוף הרשימה שלך בהצלחה
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר רק עכשיו הרכבתי את המחשב מחלקים שמצאתי. וכמובן שהתחלתי מרמת ה- FDISKוגם מצאתי בגוגל משהו על ההודעה הזו אבל לא הבנתי מה זה אומרSERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים If during POST, non-SPD memory is detected or the BIOS cannot determine that the memory installed meets SPD 100-MHz requirements, the motherboard BIOS will display this message:"SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive."
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר מה זה אומר הציטוט שהבאת??עריכההאם לאחר עידכון ביוס אני צריך להכנס לביוס ולבחור ב- LOAD default?אם העידכון נכשל. אז אני מסיר את הג'מפשר של הלוח כמו כאן?רשום שאני צריך דיסקט עם ביוס. איך אני משיג אותו?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.