עבור לתוכן

לזכר הימים ההם... (או: כל הבלופים שמאכילים את הNEWBIES)

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש!

כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה...

למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[

היום עברתי ליד הידיעה הבאה:

כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ...

כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים!

http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=640352 תדה!

שאני חושב על זה היום זה ממש עצוב איך מאכילים ועובדים על אנשים שלא מבינים הרבה בחומרה, וכמובן שזאת דוקא דוגמא נורמלית כי היום עדיין מוכרים מחשבים עם כרטיסים 8MB של SIS וכדומה...

מה דעתכם על הנושא הכאוב? :'(

פורסם

ממתי יש אמת בפירסום? לא צריך להתעצבן אלא פשוט לדעת לסנן את כל הסופרלטיבים.

פורסם

אין מה לעשות...

אתה יכול להקביל את הנושא למוסכניקים, מכונאות רכב וחלפים, אני זוכר שפעם המחנכת שלי (לשעבר) סיפרה שבנה חזר יום אחד הביתה מהמוסך מרוצה שתקן חלק מאד קריטי באוטו של המשפחה ועוד בזול, בסוף הסתבר שהחלק שהוא תיקן בכלל לא היה קיים באוטו שלהם! ;D

עצוב אבל נכון...

פורסם

אין מה להקביל. מה שאתה מספר זה רמאות לשמה (ובן המחנכת אם הייתה לו קבלה עם ה"תיקון" שלא היה יכל ללכת למשטרה), ומה שהוא מספר זה הגזמה. מותר להם לומר "כרטיס מסך למקצוענים" ו-"ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים". אסור להם למשל למכור לך gf2mx במסווה של gf4mx.... אפילו מותר לכתוב בענק Geforce4 ולמטה בקטן לציין שזה גרסת mx.

כמו שאמרתי, פשוט צריך לסנן, לשים לב, ולא להתלהב מהניסוח בו בוחרים לפרסם את המוצר, והכי חשוב לקחת נשימה, ולעשות מחקר קצר לפני שרצים לקנות את ה- "כרטיס מסך למקצוענים"

פורסם

פשוט בושה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים